Stage lopen bij LINAK

Als stagiaire ben je betrokken bij projecten en vertrouwen wij jou zakelijke relevante taken toe; verder ondersteun je de organisatie zoals iedere andere medewerker – uiteraard krijg je de nodige hulp van je directe chef en de andere teamleden.

Bij LINAK draait alles om teamwerk! 

Als stagiaire ben je volwaardig lid van de LINAK-familie en je kunt ervan uit gaan dat wij jou net zo serieus nemen als iedere andere werknemer. In een drukke, uitdagende en toch ook bescheiden werkomgeving die zowel open als informeel is, ga je nauw samenwerken met de andere leden van je team.

Neem het volgende in overweging, voordat u solliciteert: 

Normaal gesproken neemt LINAK elk semester tussen de 10 en 12 stagiaires aan. Stagiairs worden aan verschillende teams toegewezen, en gaan voornamelijk aan de slag in mechanica, elektronica, software en productie. Alle stageaanvragen worden evenwel in behandeling genomen, ongeacht de studie van de aanvrager. We stellen de bijdragen van enthousiaste studenten bijzonder op prijs en hanteren een uitgekiend en gestructureerd stageprogramma.

Tijdens je verblijf bij LINAK maak je deel uit van een community van stagiaires van verschillende universiteiten. Bachelorstages worden betaald. Voor stagiaires van buiten de stad heeft LINAK passende huisvesting.

Wanneer kunt u beginnen?

In onze bijgewerkte lijst met actuele vacatures staan ook openstaande stageplekken . Gebruik dat voor uw sollicitatie. 

Aanvragers dienen op de hoogte te zijn van twee jaarlijkse aanmeldingsdeadlines. Eén voor elk semester (lente en herfst). De volgende deadline vindt in de stageaankondiging op onze banenpagina (zie de link hierboven).

Meteen na elke deadline bekijken we alle aanvragen en nodigen we een selecte groep kandidaten uit voor een gesprek. Nieuwe stagiaires beginnen doorgaans in februari of augustus/september.

Een stage duurt minimaal 20 weken, maar veel stagiaires kiezen ervoor om langer te blijven. Sommige stagiaires blijven bij LINAK tijdens het schrijven van hun afstudeerscriptie. 

LINAK heeft ook plek voor afstuderenden.

Veel van onze stagiaires besloten bij LINAK te blijven tijdens het schrijven van hun afstudeerscriptie. Maar we nodigen elke student met een goed scriptieproject uit om te solliciteren.

De meeste sollicitanten werken weliswaar in de machinebouw, maar dat is geen vereiste. Omschrijf uw idee, wat u ervan verwacht, en waarom dit van belang kan zijn voor LINAK, en mail dat, samen met uw sollicitatiebrief en CV, naar: personale@linak.com.

Na ontvangst van uw aanvraag gaan we uw idee koppelen aan de juiste persoon of het juiste team, en matchen met de algemene strategische doelen van ons bedrijf.

We zijn benieuwd naar uw ideeën.

 
Anne, Development Engineer bij LINAK A/S play-icon

Anne, Development Engineer bij LINAK A/S

Christian, Development Engineer bij LINAK A/S play-icon

Christian, Development Engineer bij LINAK A/S

Henrik, Manager Customer Logistics bij LINAK A/S play-icon

Henrik, Manager Customer Logistics bij LINAK A/S

Jette, Product Maintenance Manager bij LINAK A/S play-icon

Jette, Product Maintenance Manager bij LINAK A/S

Bestanden

LINAK handboek van waarden

Het verhaal van LINAK – ooit een kleine werkplaats met slechts een handjevol mensen, nu een succesvolle internationale marktleider – kreeg vorm vanuit een reeks diepgewortelde waarden.

Contact opnemen met LINAK HR

Aarzel niet om contact op te nemen met LINAK HR als u meer wilt weten over vacatures, mogelijke opdrachten, stages of afstudeerprojecten.