Contact us here
Behandelingen

Behandelbanken- en tafels

Actuatoren van LINAK optimaliseren ergonomie en comfort door hoogteaanpassing en positionering van rugleuningen en beensteunen vooral ook makkelijk te maken.

Behandel- en onderzoeksbanken en -tafels

Actuatoroplossingen voor elektrische behandelbanken en tafels

Met een toenemend aantal patiënten om voor te zorgen, zoekt de gezondheidssector wereldwijd manieren om de werkomgeving van behandelaars te verbeteren. Optimale ergonomie staat voorop en door actuatoren van LINAK te gebruiken beschikt u over comfortabele en ergonomische onderzoek- en behandelbanken en -tafels, die nauwelijks geluid maken en daarnaast nog tal van andere voordelen bieden.

  • Een uniek systeem uit een breed assortiment
  • Beproefde en geteste technologie
  • Eén wereldwijde aanwezige leverancier

Rugpijn en aandoeningen aan de ruggengraat zijn veel voorkomende gezondheidsproblemen bij verpleegkundigen en artsen. Daarom ligt er een heldere focus op betere ergonomie en een flexibele, makkelijk te hanteren elektrische verstelling van behandeling- en onderzoeksbanken en -tafels. LINAK biedt unieke actuatoroplossingen en -systemen die voor elk type tafel of behandelbank geschikt zijn, van basisuitvoeringen tot de meest geavanceerde.

Geniet van een grote flexibiliteit bij het creëren van een unieke oplossing
LINAK heeft een productportfolio, waarin u alles vindt om een systeem te bouwen dat precies aan uw eisen voldoet. Of u nu een basis hoogte-instelling zoekt, een parallelle of schaaroplossing, of een geavanceerdere setup met rugleuning- of beensteunaanpassing, integratie is volstrekt geen probleem. Alles past naadloos in en bij elkaar en is makkelijk te monteren én te gebruiken. Ontwerpvrijheid ligt voor het oprapen.

Vertrouw op sterke, beproefde en geteste actuatoren
Alle producten van LINAK worden als systeem grondig getest voordat ze de fabriek verlaten Wij doen dat om betrouwbaarheid en een lange levensduur zeker te stellen, met een minimum aan onderhoud. De LINAK SDT (Service Data Tool) kan u waarschuwen als er onderhoud nodig is en reduceert zodoende uitvaltijd van behandelbanken en tafels. Deze waardevolle optie is echter optioneel.

Koop alles op één plek – overal
LINAK ontwikkelt, verfijnt en levert elektrische actuatorenystemen, al meer dan 30 jaar. Via dochterondernemingen over de hele wereld schaft u alles aan wat u nodig hebt en krijgt u ondersteuning van experts die alles weten over de lokale markt. 

Lees meer
Behandelbank- en tafelsystemen

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Flexibiliteit en prachtig ontwerp in verstelbare behandelbanken en -tafels play-icon

Flexibiliteit en prachtig ontwerp

Video over LA40 play-icon

LA40

Thinking Within The Box play-icon

Thinking within the box

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK play-icon

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK

Bestanden

Focus op banken en tafels

Bij behandel- en onderzoeksbanken gaat het vandaag de dag óók om flexibele functionaliteit en verbeterde ergonomie.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

Behandel toepassingen

Met de actuatoroplossingen van LINAK kunt u zowel behandelstoelen en banken/tafels als tandarts- en rolstoelen soepel en geluidsarm instellen.

Lees meer

Systemen voor elektrische behandelbanken en -tafels

De actuatorsystemen van LINAK zorgen voor soepel werkende tilliften en instellingen van behandel- en onderzoekbanken en - tafels en verbeteren de ergonomie voor behandelaars. Specificaties zijn afhankelijk van individuele behoeften en eisen. Of u nu een basissysteem zoekt voor uw behandel- en -onderzoekbank of -tafel, of een geavanceerde, op maat gemaakte oplossing, met deze drie versies heeft LINAK alle producten om de juiste systeemconfiguratie voor u te ontwerpen: Basis, Medium en Geavanceerd.

Video's die verband houden met behandel- en onderzoeksbanken en -tafels

Lees meer over de elektrische actuatortechnologie, zoals die wordt gebruikt bij behandeling- en onderzoeksbanken en -tafels. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK play-icon

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen