Bureau's

Kantoormeubilair

De actuatorenystemen van LINAK creëren een optimale ergonomie voor in hoogte verstelbare kantoormeubilair.

Bekijk de video
Kantoormeubilair

Actuatorenystemen voor kantoormeubilair

Steeds meer werknemers zitten steeds langer achter hun bureau. De focus in organisaties op een betere ergonomie voor hun werknemers leidt ertoe dat men steeds meer kijkt naar in hoogte verstelbare bureaus. Er wordt tegenwoordig ook steeds meer gewerkt op andere manieren dan in het verleden. Dit vergroot de vraag naar een geheel nieuw type bureau, omdat meer en meer werknemers tijdens de dag of week hetzelfde bureau delen. LINAK biedt een breed scala aan actuatorenystemen die zijn ontwikkeld voor kantoormeubilair. Dit biedt een aantal vermeldenswaardige voordelen.

  • Betrouwbare en innovatieve actuatorenystemen
  • Energiezuinige oplossingen die heel eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd
  • Wereldwijde partner met meer dan 30 jaar ervaring

Onderzoeken tonen aan dat inactiviteit meer dan 95% van alle rugpijn veroorzaakt. Inactiviteit is wereldwijd een groeiende zorg voor organisaties omdat werknemers op kantoor hierdoor een groter risico lopen op hartziekten, diabetes en algemene vermoeidheid. De vraag naar beweging en ergonomisch meubilair op het werk neemt toe. Moderne elektrische actuatorenystemen zorgen voor een optimale en aanpasbare verstelling in kantoormeubilair en herinneren werknemers er regelmatig aan wanneer zij hun houding moeten wijzigen om gezond en productief te blijven.

Gebruik betrouwbare en innovatieve actuatoroplossingen
Elk product van LINAK wordt grondig getest voordat dit de fabriek verlaat. Met een groot aantal tests wordt gezorgd voor duurzaamheid en een lange levensduur, met minimaal tot geen onderhoud. Toegespitste productiefaciliteiten in zowel Europa als de VS staan garant voor een consistent hoge kwaliteit. Medewerkers van LINAK streven er ook constant naar om de lat steeds hoger te leggen door innovatieve nieuwe functies te ontwikkelen, zoals het PIEZO™ antibots-systeem en Desk Control™-apps.

Installeer heel eenvoudig een milieuvriendelijke oplossing
Bij LINAK zijn de meeste systemen voor kantoormeubilair PVC-Free™. Controleboxen worden daarnaast standaard geleverd met de technologie ZERO™ – wat inhoudt dat het standby-verbruik lager is dan 0,1 W. Goede zorg voor het milieu – zowel wereldwijd als lokaal – is een prioriteit. Alle onderdelen van een oplossing van LINAK zijn op elkaar afgestemd, wat montage heel eenvoudig maakt. Wij noemen dit Plug & Play™. En het extreem intuïtieve Kick & Click™ systeem van LINAK maakt dit nóg eenvoudiger.

Profiteer van een wereldwijde partner met een ervaring van meer dan 30 jaar
Het ontwerp van een kantoormeubilair is vaak ingewikkeld en tegelijkertijd elegant. Daarom biedt LINAK een brede productenportfolio waarmee u bijna alle unieke ontwerpen kunt verwezenlijken. LINAK heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van elektrische lineaire actuatoren en weet hoe naar klanten moet worden geluisterd. Onze wereldwijde aanwezigheid zorgt er ook voor dat de ondersteuning van LINAK altijd binnen handbereik is.

Lees meer
Kantoormeubilairsysteem

Video’s

Kennismaking met Desk Frame 1 play-icon

Kennismaking met Desk Frame 1

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovatieve montage van een kantoorbureau

Geavanceerde productie van LINAK DESKLINE play-icon

Geavanceerde productie van LINAK DESKLINE

Compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm play-icon

De compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Focus op kantoorbureaus

Elektrische aanpassing van kantoorbureaus sluit naadloos aan bij dynamische werkwijzen en de nieuwe aanpak van werk.

Brochure Desk Frame 1

Ontdek het full-frame concept ‘Desk Frame 1’ van LINAK - alles wat u nodig hebt om uw elektrische zit-sta bureau te bouwen. Dit concept bestaat uit drie sets: Kick & Click™ bovenframe, DL SetPack (bestaande uit kolommen, een bedieningspaneel, een controlebox en kabels) en DL-voeten.

Brochure over Bewegen

Het gebruik van in hoogte verstelbare bureaus – het hoe en waarom in kort bestek.

PIEZO anti-crash technologie op hardwarebasis

PIEZO geeft uw bureau gegarandeerd een lange levensduur – een anti-crash oplossing op hardwarebasis. Lees meer over situaties waarin de PIEZO-feature bijzonder goed van pas zal komen.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

De groene maatstaven- PVC-vrije producten

We werken liever niet met PVC-houdende materialen. We hanteren de nieuwe groene maatstaven en bieden dus oplossingen zonder PVC.

Doe 't Mobiel

Maak uw applicatie mobiel met de BA001 batterij. Bekijk de brochure en laat u inspireren om mobiel te gaan.

Bureau toepassingen

Actuatorsystemen van LINAK bieden een soepele en geluidsarme verstelling voor diverse soorten bureaus – bijvoorbeeld kantoormeubilair of technische en industriële werktafels.

Lees meer

Systemen voor kantoormeubilair

Kantoormeubilair zijn er in allerlei vormen en groottes. Sommige met twee poten, sommige met drie. Sommige met rechthoekige kolommen, andere met ovalen of ronde kolommen. Er bestaan diverse systeemopties voor bureaus, ongeacht het ontwerp. Drie populaire opties zijn: Inline kolommen, motorhuiskolommen of ingebouwde actuatoren.

Video’s over kantoormeubilair

Ontdek meer over de technologie van elektrische actuatoren die wordt gebruikt in kantoormeubilair. Bekijk onze video’s en laat u inspireren.

6 tips van LINAK® voor een ergonomisch verbeterde werkdag play-icon

6 tips van LINAK® voor een ergonomisch verbeterde werkdag

Regelmatige lichaamsbeweging is niet voldoende play-icon

Regelmatige lichaamsbeweging volstaat niet

Maak u sterk voor uw gezondheid play-icon

Maak u sterk voor uw gezondheid

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.