Contact us here
Comfort meubels

Comfortbedden

Met actuatorenystemen van LINAK beschikken fabrikanten over een breed scala aan oplossingen waarmee gemotoriseerde thuisbedden soepel kunnen worden versteld.

Comfortbedden

Elektrische actuatorenystemen voor thuisbedden van elk type

Steeds meer is men zich ervan bewust dat gezondheid wordt bevorderd door een goede slaapkwaliteit. In de afgelopen decennia is daarom veel meer aandacht gekomen voor een groter comfort in bedden. Consumenten zijn bereid te investeren in meubels van hoge kwaliteit, waaronder ook verstelbaar bedden, waar veel tijd wordt besteed aan het lezen van boeken of televisie kijken en slapen.

Met de oplossingen van LINAK krijgt u:

  • Een grote variëteit aan producten voor elk type bed, of het nu bedden met lattenbodems of boxsprings zijn.
  • Betrouwbare, sterke en geluidsarme systemen
  • Energie-efficiënte actuatoren 

Verstelbare comfortabele bedden bieden een optimale ondersteuning voor een pijnlijke rug. Deze bieden eventueel ook een lichte massage die de spieren losser maakt en een betere slaapkwaliteit bewerkstelligt of eenvoudigweg het comfort verbetert. Er zijn diverse optionele functies mogelijk die het gemak verbeteren, zoals gedimde verlichting onder het bed die ’s nachts uw weg naar de badkamer verlicht. Actuatorenystemen van LINAK bieden al deze mogelijkheden, met inbegrip van een draadloze besturing vanaf afstandsbediening, spraakbesturing voor bedden of via een app voor tablet of smartphone.

Doe uw voordeel met een ervaren partner die een groot aantal oplossingen biedt
Wij hebben altijd de juiste oplossing voor u, of u nu de voorkeur geeft aan oplossingen met dubbele actuator of op basis van lineaire actuatoren. Meer dan 30 jaar constante ontwikkeling heeft ertoe geleid dat LINAK nu beschikt over een brede portfolio met beproefde, geteste en goedgekeurde producten. De oplossingen van vandaag de dag laten zich gemakkelijk integreren in elk bedontwerp en kunnen door de eigenaar van het bed intuïtief worden bediend. Het maakt niet uit of het een lattenbodem of een boxspring is – we hebben systemen voor beide types.

Bied alleen beproefde actuatoroplossingen
Actuatoren van LINAK kiezen voor uw verstelbare comfortabele bed toont aan dat duurzaamheid uw prioriteit heeft. Met een reeks grondige tests geven wij klanten de garantie van een betrouwbare oplossing met een lange levensduur. Bovendien krijgen zij een product dat kan worden bediend met een minimaal geluid.

Zorg voor krachtige ondersteuning terwijl u bespaart op energie
De vraag naar energiezuinige oplossingen zonder standby-verbruik neemt toe. Dit plaveit de weg voor de ZERO™-technologie van LINAK®. De meeste onderdelen in een systeem van LINAK zijn PVC-vrij, wat dit tot het milieuvriendelijkste systeem in deze industrietak maakt.

Lees meer
Systeem van thuisbedden

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de veelzijdigheid van HOMELINE systemen en producten voor verstelbare bedden én relaxstoelen.

Bed Control App – gebruiksvriendelijk en op maat te maken

Gebruik de Bed Control App als een nieuwe, onderscheidende optie voor draadloze handbediening. Lees de brochure om erachter te komen hoe u de app kunt aanpassen aan uw merk en hoe u kunt onderstrepen wie er eigenlijk zorgt voor het comfort dat uw klant ervaart.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Waarom een verstelbaar bed kiezen?

Ontdek de zes alledaagse redenen om een elektrisch verstelbaar comfortbed aan te schaffen, ongeacht uw leeftijd. Het extra gemak en de extra flexibiliteit van een elektrisch verstelbaar comfortbed maken veel ervaringen veel comfortabeler.

Toepassingen voor comfortmeubels

De actuatoroplossingen van LINAK creëren een comfortabele beweging in diverse vrijetijdstoepassingen zoals comfortbedden, relaxstoelen en sofa’s.

Lees meer

Video’s over thuisbedden

Ontdek meer over de technologie van elektrische actuatoren die wordt gebruikt in comfortabele bedden. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie.

TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen