Contact us here
Ziekenhuis

Ziekenhuis toepassingen

Met actuatorsystemen van LINAK zijn ergonomische aanpassingen mogelijk in ziekenhuisbedden, behandelbanken/tafels en patiënten tilliften met optionele accessoires, als onderdeel van Intelligent Care Solutions™.

Actuatorsystemen voor ziekenhuistoepassingen

Over de hele breedte neemt de gemiddelde levensverwachting toe. Tegelijkertijd worden steeds meer mensen op latere leeftijd ziek, als gevolg van hun levensstijl. Bovendien neemt ook het aantal patiënten met obesitas toe en dat zorgt voor nóg meer belasting van zorgprofessionals. Zorgtoepassingen uitrusten met actuatorsystemen van LINAK verbetert het comfort van patiënten en de ergonomie voor medisch personeel, terwijl u als fabrikant profiteert van een breed scala aan hoogwaardige applicaties en tal van voordelen.

  • Geteste en beproefde producten die voldoen aan internationale medische normen
  • Wereldwijde leveranciersaanwezigheid en ondersteuning door LINAK
  • Intelligent Care Solutions met de technologie van morgen

Omdat er steeds minder zorgverleners zijn voor steeds meer patiënten, is het essentieel om vooruit te denken. Ziekenhuizen zoeken geavanceerde ergonomische oplossingen, zodat hun personeel meer ruimte krijgt om de beschikbare tijd te besteden aan zorg voor hun patiënten. Actuatorsystemen van LINAK zorgen voor een soepele instelling van patiënten tilliften, hoogte van behandelbanken en -tafels en ziekenhuisbedden, been- en rugleuningen. Ze zijn ontworpen om te voorkomen dat medewerkers zich vertillen en zorgtijd vrij te maken door patiënten zelf de instellingen uit te laten voeren.

Vertrouw op geteste en gecertificeerde actuatorsystemen
Zorgtoepassingen moeten buitengewoon duurzaam zijn. Veiligheid is essentieel en het materiaal moet bestand zijn tegen grondig wassen met krachtige reinigingsmiddelen. Tegelijkertijd moeten er bedden en liften komen voor zwaarlijvige patiënten, die meer comfort verwachten. Bij LINAK onderwerpen wij alle producten aan grondige testen om te waarborgen dat ze volledig voldoen aan internationale medische normen.

Hulp en gekwalificeerde ondersteuning zijn altijd dichtbij
Met activiteiten in meer dan 35 landen, is LINAK altijd in de buurt. Dit betekent dat u snel en makkelijk toegang hebt tot onze ondersteuning en dat die altijd gekoppeld is aan kennis van de lokale markt. We streven ernaar om uw vertrouwde leverancier te zijn, behoeften snel te herkennen en prestaties te leveren, die nooit anders dan optimaal zijn.

Zorg voor nieuwe oplossingen met Intelligent Care Solutions (slimme zorgoplossingen)
Het zit in ons DNA om feedback en nieuwe ideeën van klanten altijd op waarde te schatten. Behoeften van consumenten en wettelijke eisen veranderen voortdurend en aan de hand daarvan moeten nieuwe technologieën veilig worden geïmplementeerd. Bij LINAK geldt Care for Tomorrow Today™ (Wij Zorgen Vandaag voor Morgen). Daarom werken we in onze producten met digitale intelligentie en communicatie. Wij zijn ervan overtuigd dat hierin de toekomst ligt.

LINAK introduceert een OpenBus™-basissysteem voor ziekenhuisbedden play-icon

LINAK introduceert een OpenBus™-basissysteem voor ziekenhuisbedden

Thinking Within The Box play-icon

Thinking within the box

Bestanden

Focus op brancards

Volledige functionaliteit, accuvermogen en gemak voor mobiele toepassingen. LINAK biedt een systeemoplossing voor brancards, bedwagens en andere mobiele toepassingen.

Focus op banken en tafels

Bij behandel- en onderzoeksbanken gaat het vandaag de dag óók om flexibele functionaliteit en verbeterde ergonomie.

Focus op verpleegbedden

Zoekt u mogelijkheden om zorgbehoevenden zelfstandiger maken, dan is het bed een logische plek om mee te beginnen. Voor verpleegbedden biedt LINAK de perfecte pasvorm in diverse constructies.

Basis OpenBus™ systeem voor ziekenhuisbedden

Aanpasbare actuatoroplossingen voor de hedendaagse gezondheidszorg. Upgrade uw analoge actuatorsysteem – en profiteer van de vele voordelen met OpenBus™

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen