Contact us here
Ziekenhuizen

Elektrische behandelbanken en tafels in ziekenhuizen

Met de actuatoroplossingen van LINAK kunt u soepel en eenvoudig hoogte, beensteunen en rugleuningen aanpassen op moderne behandel- en onderzoeksbanken en -tafels.

Behandel- en onderzoekbanken en -tafels

Actuatoroplossingen voor elektrische behandelbanken/tafels

Wereldwijd zoeken ziekenhuizen manieren om de werkomgeving van verpleegkundigen en artsen te verbeteren. Daarbij ligt de nadruk op ergonomie, om rugpijn en spinale aandoeningen bij hun personeel tot een minimum te beperken. Naarmate er meer obesitas-patiënten komen, wordt dit steeds belangrijker. De keuze voor actuatoren van LINAK – voor solide aanpassingen ter verbetering van patiëntcomfort en ergonomie voor personeel – geeft OEM's een paar opmerkelijke voordelen.

  • Alle ruimte qua design, met een breed scala aan producten
  • Beproefde en geteste systemen om aan de normen te voldoen
  • Ervaren partner die wereldwijd actief is

Verplegend personeel en artsen moeten zich vaak in vreemde bochten wringen bij hun werk rond behandel- en onderzoekstafels en -banken. Wervelkolomaandoeningen, ziekteverzuim en uiteindelijk ook hogere kosten voor ziekenhuizen kunnen daarvan het gevolg zijn. Inbouw van elektrische actuatoren in behandelbank- of tafelontwerp verkleint de kans daarop, terwijl het comfort voor patiënten hoger wordt door de mogelijkheid om hoogte en been- en rugleuning nauwkeurig in te stellen.

Met de veelheid aan opties maakt u precies, wat u nodig hebt.
Met het oog op lineaire elektrische actuatoren en actuatorenysteem-oplossingen biedt LINAK een uitgebreide en gespecialiseerde productportfolio. Of u nu op zoek bent naar een basis hoogte-instelling die in een parallelle of schaarontwerp-oplossing past, of een apparaat met twee kolommen voor op/neer-beweging, LINAK heeft wellicht precies wat u nodig hebt om uw voorsprong te houden. Een oplossing van LINAK biedt totale flexibiliteit bij het programmeren van het bewegingspatroon van de actuator. Het instrument SDT (Service Data Tool) – voor tijdige waarschuwingen m.b.t. onderhoud – is écht van toegevoegde waarde.

Vertrouw op uitgebreid geteste en compatibele systemen
Elk product van LINAK wordt, voordat het de fabriek verlaat, van A tot Z getest. Niet alleen om te voldoen aan de vereiste certificeringen, maar ook om een lange levensduur zeker te stellen, met foutloze prestaties en een minimum aan onderhoud. Bij LINAK testen we alles als een systeem en voldoet alles aan internationale medische normen.

Profiteer van een ervaren partner die wereldwijd actief is
Ruim 30 jaar lang ontwikkelt LINAK nu al voortdurend elektrische actuatorenystemen en -oplossingen. Tijdens haar voortdurende proces van research en ontwikkeling veroverde het bedrijf de hele wereld en kreeg het diepgaand inzicht in de markt. Gekoppeld aan haar vermogen om goed naar fabrikanten te luisteren, wil LINAK vooral ook een flexibele partner zijn die desgewenst nóg meer aangepaste oplossingen kan ontwikkelen.

Lees meer
Behandelbank- en tafelsystemen

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Flexibiliteit en prachtig ontwerp in verstelbare behandelbanken en -tafels play-icon

Flexibiliteit en prachtig ontwerp

Video over LA40 play-icon

LA40

Thinking Within The Box play-icon

Thinking within the box

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Bestanden

Focus op banken en tafels

Bij behandel- en onderzoeksbanken gaat het vandaag de dag óók om flexibele functionaliteit en verbeterde ergonomie.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

Ziekenhuis toepassingen

Met actuatorsystemen van LINAK zijn ergonomische aanpassingen mogelijk in ziekenhuisbedden, behandelbanken/tafels en patiënten tilliften met optionele accessoires, als onderdeel van Intelligent Care Solutions™.

Lees meer

Systemen voor elektrische behandelbanken en -tafels

De actuatorsystemen van LINAK zorgen voor soepel werkende tilliften en instellingen van behandel- en onderzoekbanken en - tafels en verbeteren de ergonomie voor behandelaars. Specificaties zijn afhankelijk van individuele behoeften en eisen. Of u nu een basissysteem zoekt voor uw behandel- en -onderzoekbank of -tafel, of een geavanceerde, op maat gemaakte oplossing, met deze drie versies heeft LINAK alle producten om de juiste systeemconfiguratie voor u te ontwerpen: Basis, Medium en Geavanceerd.

Video's die verband houden met behandel- en onderzoekbanken en -tafels

Lees meer over de elektrische actuatortechnologie, zoals die wordt gebruikt bij behandeling- en onderzoeksbanken en -tafels. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK play-icon

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen