Contact us here
Ziekenhuizen

Röntgenapparatuur

De perfecte aanpassing van moderne röntgenapparatuur ligt in actuatoren en hefkolommen van LINAK.

Elektrische actuatoroplossing voor röntgenapparatuur in ziekenhuizen

Actuatoroplossingen voor röntgenapparatuur

De medische chirurgie in hedendaagse ziekenhuizen wordt steeds geavanceerder. Medisch personeel kan verregaande complexe procedures uitvoeren, evenals de daaropvolgende ondersteunende functies. Radiologen hebben dringend behoefte aan krachtige en duurzame apparatuur om hun efficiëntieniveau en behandelingskwaliteit te verbeteren. Het gebruik van elektrische actuatoroplossingen levert voordelen op als:

  • krachtige actuatoren voor uiterst nauwkeurige duw- en trekbewegingen
  • medisch goedgekeurde oplossingen met een flexibel kabelbeheer
  • een open poort naar een breed assortiment producten en tientallen jaren ervaring

Bij moderne röntgenapparatuur is extreem nauwkeurige positionering een eerste vereiste. De sleutel daartoe is een combinatie van voldoende vermogen en geavanceerde besturingssystemen, die tegelijkertijd meerdere aanpassingstaken uit kunnen voeren. LINAK doet er alles aan om te voldoen aan alle eisen voor moderne röntgenapparatuur en produceert krachtige actuatoroplossingen die perfect werk afleveren.

 

Meer kracht en complexe bewegingen
Of uw röntgenapparatuur nu met een C-arm is, of een verstelbare tafel heeft met aan het plafond bevestigde röntgenapparatuur: exacte positionering is essentieel. Evenals flexibiliteit en snelheid. Om alles compleet te maken tillen speciale hefkolommen en aangepaste software uw krachtige en betrouwbare LINAK-oplossing naar een niveau van pure perfectie.

Zorg voor duurzame en medisch goedgekeurde oplossingen
Elk onderdeel van een actuatorenysteem van LINAK wordt door-en-door getest voordat het op de markt komt. Alle producten voldoen aan de eisen van internationale medische normen, waardoor uw toepassing een lange levensduur heeft, terwijl ongepland onderhoud volstrekt overbodig is. Bovendien laten slim kabelbeheer en reinigingsvriendelijke producten aan hygiëne niets te wensen over. 

Maak volop gebruik van de brede LINAK portfolio en tientallen jaren ervaring
Al ruim 30 jaar ontwikkelt en produceert LINAK elektrische lineaire actuatoroplossingen voor een breed scala aan zorgtoepassingen. In onze productportfolio vindt u alles voor vrijwel elke behoefte; met onze aanwezigheid in 35 landen staan we klaar om onze kennis en lokale marktinzichten met u te delen. 

Lees meer
BL1 – CO61 – HD80
De hefkolom LC3 van LINAK tilt verticaal heffen naar een nieuwe dimensie play-icon

De hefkolom LC3 van LINAK tilt verticaal heffen naar een nieuwe dimensie

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

De hefkolom LC3 tilt verticaal heffen naar een nieuwe dimensie

Hij is stil, krachtig en verbetert de veiligheid rondom geavanceerde medische apparatuur, zoals operatietafels, chirurgiestoelen en röntgentoepassingen.

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

Ziekenhuis toepassingen

Met actuatorsystemen van LINAK zijn ergonomische aanpassingen mogelijk in ziekenhuisbedden, behandelbanken/tafels en patiënten tilliften met optionele accessoires, als onderdeel van Intelligent Care Solutions™.

Lees meer
Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen