Contact us here
Ziekenhuizen

Operatietafels en chirurgiestoelen

De actuatorenystemen van LINAK bieden de precisie, de kracht én de kanalen om uiteenlopende instelbare tafels en stoelen te produceren, zoals die worden gebruikt in operatiekamers van ziekenhuizen.

Operatietafels en -stoelen

Actuatoroplossingen in operatietafels en -stoelen

In het spoor van steeds geavanceerdere chirurgie en andere medische procedures, hebben zorgprofessionals over de hele wereld ook steeds meer behoefte aan instelbare ziekenhuis-apparatuur, die sterker, preciezer, sneller en makkelijker te regelen is. Dit legt uiteraard de lat hoger voor de onderliggende kinetiek die de beweging aanstuurt. Het gebruik van de juiste elektrische actuatorenystemen biedt de nodige voordelen:

  • geavanceerde geheugenopties voor eenvoudige positionering
  • flexibel kabelbeheer, geoptimaliseerd ontwerp en makkelijk schoon te maken
  • het compacte ontwerp maakt eenvoudige overdrachtshoogte mogelijk voor verbetering van werkhoudingen

Of zorgprofessionals nu werken aan een vaste tafel in de operatiekamer of op een stoel voor mobiele chirurgie, een eerste vereiste voor de beste resultaten is optimale ergonomie. Extra power voor het soepel optillen en neerleggen van zware patiënten is net zo belangrijk als het creëren van geavanceerde bewegingspatronen om chirurgen de noodzakelijke toegang te verschaffen en tegelijk optimaal comfort voor patiënten te garanderen.  

 

Vertrouw op een stabiel design en eenvoudige positionering via geheugenopties
Actuatorenystemen van LINAK zijn ontworpen voor het dragen van zware lasten. Onze hefkolommen hebben een hoog buigmoment en zijn uiterst betrouwbaar; ze zijn grondig getest om te voldoen aan de eisen van internationale medische normen. Controleboxen van LINAK zijn ontworpen voor het creëren van complexe bewegingspatronen en bieden verschillende geheugenopties om snel en eenvoudig in te kunnen stellen. 

Profiteer van een flexibel design met meerdere opties
Of u nu een eenvoudige setup zoekt met weinig actuatoren, of een geavanceerde multifunctionele operatietafel met meerdere actuatoren en complexe bewegingspatronen, in het productaanbod van LINAK vindt u het allemaal. Met de CO-Link ™ van LINAK kunt u bijvoorbeeld het aantal actuatoren verdubbelen, terwijl door het flexibele kabelbeheer van onze controleboxen het hoge veiligheidsniveau wordt gehandhaafd.

Bied met een compact ontwerp een optimale werkhouding aan
Al meer dan 30 jaar ontwerpt LINAK actuatoren voor zorgtoepassingen en door de jaren heen maakten we onze ontwerpen voortdurend beter. De compacte inbouwafmetingen verbeteren de ergonomie en stellen chirurgen en ander medisch personeel in staat om elke patiënt nauwkeurig te positioneren, terwijl de doeltreffendheid tijdens operaties onveranderd hoog blijft.

 
Lees meer
BL1 – CO61 – HD80

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

De hefkolom LC3 van LINAK tilt verticaal heffen naar een nieuwe dimensie play-icon

De hefkolom LC3 van LINAK tilt verticaal heffen naar een nieuwe dimensie

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

De hefkolom LC3 tilt verticaal heffen naar een nieuwe dimensie

Hij is stil, krachtig en verbetert de veiligheid rondom geavanceerde medische apparatuur, zoals operatietafels, chirurgiestoelen en röntgentoepassingen.

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

Ziekenhuis toepassingen

Met actuatorsystemen van LINAK zijn ergonomische aanpassingen mogelijk in ziekenhuisbedden, behandelbanken/tafels en patiënten tilliften met optionele accessoires, als onderdeel van Intelligent Care Solutions™.

Lees meer
Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen