Contact.ContactUsHere
Ziekenhuizen

Patiënten tilliften in ziekenhuizen

De actuatoren van LINAK maken tillen mogelijk, evenals het aanpassen van pootspreiders en kunnen verder zorgen voor een soepele hoog-laag beweging van moderne patiënten tilliften.

Bekijk de video
Patiënten tilliften

LIFT™

Uw volgende LIFT™-oplossing

Lees meer

Actuatorenystemen voor patiënten tilliften

Er zijn twee duidelijke trends Met de vergrijzing van de bevolking en steeds meer mensen die zuchten onder obesitas zit de toekomst vol uitdagingen. Er is meer zorg nodig. De voorschriften m.b.t. medische apparatuur en hulpmiddelen worden voortdurend aangescherpt en specificeren normen voor productprestaties. Intussen blijft iedere patiënt recht hebben op de juiste ziekenhuiszorg. Naast een soepele beweging van uw patiënten tilliften biedt het gebruik van LINAK-actuatoren ook tal van andere voordelen.

  • Veiligheidsbevorderende functies en minimaal onderhoud
  • Producten die voldoen aan de normen ondersteunen uw goedkeuringsproces.
  • Ervaren partner die wereldwijd actief is

Of u nu een eenvoudige patiënten tillift nodig hebt of juist een geavanceerd systeem met meerdere slimme functies, LINAK levert een haalbaar concept voor uw product. Sterke tilliftactuatoren en een solide evenwichtscoördinatie met pootspreiders geven een soepele beweging. Functies met toegevoegde waarde zoals SDT (Service Data Tool) maken hospitalisering kostenefficiënter, omdat liften langer probleemloos werken.

Voeg veiligheidsfuncties toe en beperk onderhoud tot een minimum.
Het streven om elk gevaar uit te sluiten door gebruik van ziekenhuisapparatuur is een belangrijk aandachtspunt voor iedereen die actief is in de zorgsector, inclusief LINAK. Het steeds opnieuw testen van alle systemen is verplicht bij LINAK. We doen dit om duurzame producten te kunnen waarborgen, met vlekkeloze prestaties tijdens hun lange levensduur. De producten hebben weinig onderhoud nodig en een functie als SDT helpt u systeemstatusdata uit te lezen om te voldoen aan wettelijk geplande servicebeurten. Onze First Failure Safe oplossingen zorgen dat uw patiënten tillift veilig werkt.

Voldoe met compatibele systemen aan standaarden
De regelgeving om de veiligheid van zowel patiënten als personeel te waarborgen, wordt voortdurend aangescherpt. Apparatuur zoals een patiënten tillift moet bepaalde certificeringen en goedkeuringen hebben. LINAK neemt veilige behandeling van patiënten bijzonder serieus. Actuatorenystemen van LINAK zijn getest en gecertificeerd om te voldoen aan internationale medische normen – IEC 60601-1: 2005 3de editie, ANSI/AAMI ES60601-1:2005 3de editie en CAN/CSA-22.2 Nr. 60601-1:2008. Dit is erop gericht om uw patiënten tillift voor te bereiden op eenvoudige naleving van de vereisten van EN10535 voor patiënten tilliften.

Vertrouw op een wereldwijde ervaring van ruim 30 jaar
LINAK heeft niet alleen een uitgebreid productaanbod. In de afgelopen 30 jaar groeide de organisatie, met talloze verkoopkantoren over de hele wereld. Daardoor kan LINAK klanten vrijwel overal ondersteuning bieden – met producten, advies en kennis van de lokale markt.

Lees meer
patiënten tillift systeem
LINAK Veilig patiënten verzorgen play-icon

LINAK Veilig patiënten verzorgen

LINAK Handbediening voor een patiënten tillift play-icon

LINAK Handbediening voor patiënten tillift

LINAK Batterijen en controleboxen voor  een patiënten tillift play-icon

LINAK Batterijen en controleboxen voor een patiënten tillift

Video over LA40 play-icon

LA40

Nieuwe ergonomische handbediening HB30 van LINAK voor patiëntliften play-icon

Nieuwe ergonomische handbediening HB30 van LINAK voor patiëntliften

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Bestanden

Actuatorsystemen voor patiëntliften

Veilige patiënten omgang en juiste ergonomie. Het systeem voor patiënten tilliften verbetert uw productie, gebruik en onderhoud. LINAK neemt een veilige verzorging van patiënten bijzonder serieus.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

Ziekenhuis toepassingen

Met actuatorsystemen van LINAK zijn ergonomische aanpassingen mogelijk in ziekenhuisbedden, behandelbanken/tafels en patiënten tilliften met optionele accessoires, als onderdeel van Intelligent Care Solutions™.

Lees meer

Systemen voor patiënten tilliften

Actuatorsystemen van LINAK zorgen voor hefvermogen en soepele bewegingen van patiënten tilliften en verbeteren veiligheid en ergonomie voor patiënten en personeel. Specificaties zijn afhankelijk van individuele behoeften en eisen. De focus kan liggen op vermogen, snelheid, geluid of aantal kanalen (actuatoren). LINAK werkt standaard met drie verschillende opstellingen voor patiënten tilliften; daarbinnen zijn meerdere oplossingen mogelijk. En dit zijn ze: Basis, Medium en Geavanceerd.

Video's die verband houden met patiënten tilliften

Meer info over de elektrische actuatortechnologie zoals die wordt gebruikt in patiënten tilliften. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

LINAK Veilig patiënten verzorgen play-icon

LINAK Veilig patiënten verzorgen

LINAK Handbediening voor een patiënten tillift play-icon

LINAK Handbediening voor patiënten tillift

LINAK Batterijen en controleboxen voor  een patiënten tillift play-icon

LINAK Batterijen en controleboxen voor een patiënten tillift

Video over LA40 play-icon

LA40

Nieuwe ergonomische handbediening HB30 van LINAK voor patiëntliften play-icon

Nieuwe ergonomische handbediening HB30 van LINAK voor patiëntliften

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.