Contact us here
Zorg

Zorg toepassingen

Actuatoroplossingen van LINAK maken een soepele instelling van patiënten tilliften en allerlei soorten verpleegbedden mogelijk, met praktische functies als licht onder het bed, vochtigheidssensoren en automatische verpleegoproep.

Actuatoroplossingen voor de zorgsector

Naarmate mensen langer leven, neemt de behoefte aan ouderenzorg toe. Moderne ziekenhuizen zetten alles op alles om hun efficiëntie te verhogen en zich meer te richten op patiënten die onmiddellijke aandacht nodig hebben. Steeds meer komt de nadruk te liggen op poliklinische behandelingen en in die ontwikkeling zijn slimme oplossingen nodig; patiënten moeten zich veilig voelen, terwijl zorgverleners meer tijd en ruimte moeten krijgen om hun werk te doen. Er zitten tal van voordelen vast aan het gebruik van toepassingen met actuatorsystemen van LINAK, waaronder:

  • veilige en grondig geteste catuatorsystemen
  • geïntegreerde intelligentie die ruimte biedt aan speciale functies
  • een systeembetrouwbaarheid die gebouwd is op ruim 30 jaar ervaring

Er valt veel te zeggen voor poliklinische behandelingen. Ziekenhuizen krijgen meer tijd en ruimte voor ernstig zieken en veel patiënten vinden het uitermate prettig om te herstellen in hun eigen, vertrouwde omgeving. Actuatorsystemen van LINAK zorgen niet alleen voor een soepele instelling van diverse verpleegbedden en patiënten tilliften. Tal van slimme functies als een vochtigheidssensor of licht onder het bed zijn optioneel.

Een veilig gevoel gaat boven alles.

Alle actuatoroplossingen van LINAK worden grondig getest, voordat ze op de markt komen. Onze producten voldoen aan internationale medische normen. LINAK streeft ernaar om OEM's concurrentievoordeel te geven in een moeilijke markt, vol regels en voorschriften.

Voeg waarde toe met Intelligent Care Solutions™
Of u nu beweging creëert met een basis actuator setup of een geavanceerder systeem, LINAK verschaft u de mogelijkheden om dat soepel en geluidsarm te doen - in een compact design. Wij kunnen het gebruikerscomfort zelfs nog verder verhogen. Intelligent Care Solutions geeft u de ruimte om aan uw bed accessoires toe te voegen als weegschaal, licht onder het bed, vochtigheids- en Uit Bed-sensoren. 

Een ervaren partner met kennis van toepassingen
Geen patiënt is gelijk, trends en omstandigheden veranderen; er moeten hulpmiddelen worden ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van toekomstige patiënten. Al ruim 30 jaar legt LINAK haar oor te luister bij belanghebbenden; we werken ook samen met OEM's om een meerwaarde te creëren voor zowel patiënten als zorgverleners overal ter wereld. LINAK is wereldwijd actief en dat betekent dat service, ondersteuning en deskundigheid altijd bij de hand zijn.

Thinking Within The Box play-icon

Thinking within the box

Veilig omgaan met patiënten met systeemoplossingen van LINAK voor elektrische patiëntliften play-icon

Veilig omgaan met patiënten met systeemoplossingen van LINAK voor elektrische patiëntliften

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Focus op banken en tafels

Bij behandel- en onderzoeksbanken gaat het vandaag de dag óók om flexibele functionaliteit en verbeterde ergonomie.

Focus op verpleegbedden

Zoekt u mogelijkheden om zorgbehoevenden zelfstandiger maken, dan is het bed een logische plek om mee te beginnen. Voor verpleegbedden biedt LINAK de perfecte pasvorm in diverse constructies.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen