Contact.ContactUsHere
Zorg

Patiënten tilliften in de gezondheidszorg

De actuatoren van LINAK maken tillen mogelijk, evenals het instellen van beenspreiders en kunnen verder zorgen voor een soepele op-en-neer beweging van patiënten tilliften.

Bekijk de video
Patiënten tilliften

Actuatorenystemen voor patiënten tilliften

Er zijn twee duidelijke trends Met de vergrijzing van de bevolking en steeds meer mensen die lijden aan obesitas zit de toekomst vol uitdagingen. Mensen hebben steeds meer en betere zorg nodig. Het aantal voorschriften met het oog op medische apparatuur en hulpmiddelen neemt voortdurend toe en de eisen met m.b.t. productprestaties worden steeds strenger. Intussen heeft iedereen recht op de juiste zorg. Het gebruik van actuatoren van LINAK in uw patiënten tilliften maakt die niet alleen meer solide, maar geeft ook een vloeiender beweging. Er zitten enorm veel voordelen aan vast.

  • Verbeterde ergonomie, meer comfort en een minimum aan onderhoud
  • Producten die voldoen aan de normen ondersteunen uw goedkeuringsproces.
  • Ervaren partner die wereldwijd actief is

Of u nu een eenvoudige tillift nodig hebt of juist een geavanceerd systeem met meerdere slimme functies, LINAK levert een haalbaar concept voor uw product. Sterke tilliftactuatoren en een solide evenwichtscoördinatie met beenspreiders geven een soepele beweging. Functies met toegevoegde waarde, zoals SDT (Service Data Tool), maken de dagelijkse zorg kostenefficiënter, omdat liften langer probleemloos werken.

Verbeter ergonomie en beperk onderhoud tot een minimum.
Streven naar absoluut veilige tilliften is een belangrijk aandachtspunt voor iedereen die in de zorgsector werkt. Bij LINAK worden alle actuatorproducten grondig getest als systeem. Dit doen we om te kunnen waarborgen, dat uw patiënten tillift tijdens zijn hele levensduur veilig zal werken. Onze First Failure Safe oplossingen zorgen dat uw patiënten tillift veilig werkt. Service Data Tool helpt u systeemstatusdata uit te lezen om te voldoen aan wettelijk gepland onderhoud. Alles voor meer comfort van bewoners en verzorgers.

Voldoet met compatibele systemen aan normen
De regelgeving om de veiligheid van patiënten en personeel te waarborgen, wordt voortdurend aangescherpt. Apparatuur zoals een patiëntenlift moet bepaalde certificeringen en goedkeuringen hebben. LINAK neemt veilige behandeling van patiënten serieus. Actuatorenystemen van LINAK zijn getest en gecertificeerd om te voldoen aan internationale medische normen – IEC 60601-1: 2005 3de editie, ANSI/AAMI ES60601-1:2005 3de editie en CAN/CSA-22.2 Nr. 60601-1:2008. Dit is erop gericht om uw patiënten tillift makkelijk voor te bereiden op naleving van de vereisten van EN10535 voor patiënten tilliften.

Vertrouw op een wereldwijde ervaring van ruim 30 jaar
LINAK heeft niet alleen een uitgebreid productaanbod. In de afgelopen 30 jaar groeide de organisatie, met talloze verkoopkantoren over de hele wereld. Daardoor kan LINAK klanten vrijwel overal ondersteuning bieden – met producten, advies en kennis van de lokale markt. Of u nu op zoek bent naar een basis- of een geavanceerde oplossing, of wellicht een ontwikkelingspartner voor een nieuw project, LINAK past in uw plannen.

Lees meer
patiënten tillift systeem
LINAK Veilig patiënten verzorgen play-icon

LINAK Veilig patiënten verzorgen

LINAK Batterijen en controleboxen voor  een patiënten tillift play-icon

LINAK Batterijen en controleboxen voor een patiënten tillift

LINAK Handbediening voor een patiënten tillift play-icon

LINAK Handbediening voor patiënten tillift

Video over LA40 play-icon

LA40

Nieuwe ergonomische handbediening HB30 van LINAK voor patiëntliften play-icon

Nieuwe ergonomische handbediening HB30 van LINAK voor patiëntliften

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Bestanden

Actuatorsystemen voor patiëntliften

Veilige patiënten omgang en juiste ergonomie. Het systeem voor patiënten tilliften verbetert uw productie, gebruik en onderhoud. LINAK neemt een veilige verzorging van patiënten bijzonder serieus.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

Zorg toepassingen

Actuatoroplossingen van LINAK maken een soepele instelling van patiënten tilliften en allerlei soorten verpleegbedden mogelijk, met praktische functies als licht onder het bed, vochtigheidssensoren en automatische verpleegoproep.

Lees meer

Systemen voor patiënten tilliften

Actuatorsystemen van LINAK zorgen voor hefvermogen en soepele bewegingen van patiënten tilliften en verbeteren veiligheid en ergonomie voor patiënten en personeel. Specificaties zijn afhankelijk van individuele behoeften en eisen. De focus kan liggen op vermogen, snelheid, geluid of aantal kanalen (actuatoren). LINAK werkt standaard met drie verschillende opstellingen voor patiënten tilliften; daarbinnen zijn meerdere oplossingen mogelijk. En dit zijn ze: Basis, Medium en Geavanceerd.

Video's die verband houden met patiënten tilliften

Meer info over de elektrische actuatortechnologie zoals die wordt gebruikt in patiënten tilliften.

LINAK Veilig patiënten verzorgen play-icon

LINAK Veilig patiënten verzorgen

LINAK Batterijen en controleboxen voor  een patiënten tillift play-icon

LINAK Batterijen en controleboxen voor een patiënten tillift

LINAK Handbediening voor een patiënten tillift play-icon

LINAK Handbediening voor patiënten tillift

Video over LA40 play-icon

LA40

Nieuwe ergonomische handbediening HB30 van LINAK voor patiëntliften play-icon

Nieuwe ergonomische handbediening HB30 van LINAK voor patiëntliften

Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.