Contact us here

Enthousiasme en individuele efficiëntie

Ons bedrijf vertrouwt op enthousiaste medewerkers die altijd het verschil willen maken voor onze klanten, voor het bedrijf en voor henzelf.

Dit houdt in dat wordt gestreefd naar efficiëntie met behulp van LEAN in zoveel mogelijk van onze dagelijkse processen.

 
Jørgen Sobol, Managing Director, LINAK Zwitserland.

Na vele jaren op het hoofdkantoor in Denemarken ben ik naar Zwitserland verhuisd, waar ik de functie van Managing Director op me heb genomen. Het was fantastisch om naar een dochteronderneming van LINAK te komen en te voelen hoe onze waarden daar ook leven. Het tot leven brengen van de waarden mag niet als vanzelfsprekend worden beschouwd – ze moeten natuurlijk worden verzorgd en het kost moeite om ze in leven te houden.

We gebruiken verschillende systemen en tools over de hele wereld en ze maken een groot deel uit van ons fundament, eigenlijk is het een deel van ons DNA om consequent te werken. Ik heb het gevoel dat onze medewerkers heel enthousiast zijn. Ze leveren voortdurend input over hoe we dingen nog beter kunnen maken en helpen elkaar te verbeteren – het gaat om best practices en continue verbetering.

Jørgen Sobol, Managing Director, LINAK Zwitserland.
 
 

3D-print

Een instinctief gevoel kan leiden tot waardevolle bedrijfsmiddelen die het dagelijkse leven van veel medewerkers bij LINAK A/S ten goede komen – en dit is hiervan slechts één voorbeeld. Jakob Svennesen had het idee dat interne 3D-printers een manier zouden zijn om meer reactievermogen, flexibiliteit en tevreden werknemers te bereiken. De gedachte achter dit gevoel was om het printproces te beperken, dus in plaats van onderaannemers te gebruiken voor printtaken, konden we intern printen met onze eigen 3D-printer.

Lees meer

Jakob Svennesen, Corporate Director, EP Mechanics, LINAK A/S
 
Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen