Evenement

Interzum 2019

Datum(s)

21-24 mei 2019

Locatie

Duitsland, Keulen, Koelnmesse

Staan

Hal 7.1 – stand E019

Bedrijfstak(ken)

DESKLINE, HOMELINE

Gerangschikt naar

LINAK GmbH

Interzum is wereldwijd de toonaangevende handelsbeurs voor meubelproductie en interieurontwerp. Circa 1700 exposanten uit meer dan 60 landen ontmoeten elkaar vier dagen lang in mei om toekomstige trends te bespreken en revolutionaire ontwerpen en innovatieve producten te laten zien in de tentoonstellingsruimte van bijna 190.000 m².

Onder het thema ‘Move Together’ zal LINAK® nieuwe en verrassende producten en oplossingen voor de volgende generatie van verstelbaar meubilair tonen. 

Wij zien ernaar uit om nieuwe vrienden kennis te laten maken met ons uitgebreide universum van elektrische hefkolommen en actuatorsystemen, en gloednieuwe ontwerpen te onthullen die gereed zijn om het digitale tijdperk volledig te omarmen. Kom langs op onze stand en laat u inspireren om uw volgende moderne kantooromgeving of uw volgende comfortabele ruimte thuis te creëren.

Bezoek ons in stand (Hal 7.1 - stand E019) en ervaar het zelf.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.