Evenement

WEFTEC

Datum(s)

23-25 september 2019

Locatie

McCormick Place, Chicago, IL

Staan

8717

Bedrijfstak(ken)

TECHLINE

Gerangschikt naar

LINAK U.S. Inc.

WEFTEC is in zijn soort de grootste conferentie in Noord-Amerika en biedt professionals op het gebied waterkwaliteit uit de gehele wereld de beste voorlichting en training die momenteel beschikbaar is. 

In afvalwaterzuiveringsinstallaties is ‘operationeel blijven’ van het grootste belang, en betrouwbare automatisering van kleppen betekent minder werk en minder problemen. LINAK biedt een complete elektrische actuatoroplossing voor kleppenautomatisering, die heel gemakkelijk kan worden gemonteerd op schuifafsluiters, sluispoorten/drukleidingen, kleppen en mesafsluiters. 

Bezoek stand 8717 tijdens WEFTEC 2019 om te ontdekken hoe u uw afvalwaterzuiveringsinstallatie kunt automatiseren met actuatoroplossingen van LINAK.