Evenement

IBEX

Datum(s)

01-03 oktober 2019

Locatie

Tampa Convention Center, Tampa, FL

Staan

2121

Bedrijfstak(ken)

TECHLINE

Gerangschikt naar

LINAK U.S. Inc.

IBEX is de plaats waar u moet zijn als u boten of maritieme producten bouwt, ontwerpt, onderhoudt of verkoopt. Het is de toonaangevende beurs voor botenbouwers in Noord-Amerika, en IBEX biedt een uniek platform voor zakendoen en uitwisseling van ideeën - en om de ontwikkeling van nieuwe producten te versnellen.

TECHLINE actuatorsystemen bieden een hoge mate van flexibiliteit en een soepele bewegingsbesturing voor diverse maritieme toepassingen, waaronder stoelverstelling, TV-liften, wakeboard towers, ventilatieramen en luiken van dekkisten. LINAK biedt, van kleine motorboten tot luxe jachten, hoogwaardige, efficiënte elektrische actuatoren die kunnen worden gebruikt in ruwe maritieme omgevingen. Bezoek ons op stand 2121 tijdens IBEX om te ontdekken hoe LINAK het comfort en de veiligheid aan boord kan verbeteren.