Contact us here
Evenement

Indumation 2022

Datum(s)

18-20 mei 2022

Locatie

Kortrijk, Belgium

Staan

Hal 4 - stand 415

Bedrijfstak(ken)

TECHLINE

Gerangschikt naar

LINAK Benelux

Indumation is dé grootste Belgische beurs voor de Industriële branche. De beurs focust zich op innovatie in automation en toont een breed scala aan oplossingen. Het is dé 'place to be' om de nieuwste innovatieve oplossingen in de branche te zien.

Ervaar hoéveel elektrische actuatoren van LINAK® voor jouw toepassing kunnen betekenen en bekijk oplossingen die duurzaam, eenvoudig te installeren en onderhoudsvrij zijn. Blijf voorop met je nieuwe toepassingen en ontdek wat LINAK te bieden heeft op het gebied van landbouw, veeteelt, constructie, industriële automatisering en vele andere gebieden.

Bezoek onze beursstand 415 - we zien ernaar uit je alles te vertellen over onze nieuwste producten en softwaremogelijkheden.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.