Contact us here
Podcast 26 april 2021

De kracht van kleur in ontwerp: Hoe de uitdijende effecten van trends de toekomst veranderen

Gastheer Gabe Duverge krijgt gezelschap van Kerry Rowe – een ontwerpster van kleuren, materialen en afwerkingen van Kerry Rowe Design – om te praten over de unieke effecten die kleur heeft op ons dagelijks leven, onze werkplekken en nog veel meer. Rowe biedt inzichten in de psychologie van kleur en hoe de nieuwste kleurtrends in de komende jaren van invloed zullen zijn op ontwerp.

Kerry Rowe, een ontwerpster van kleuren, materialen en afwerkingen, is gastspreekster in de podcast van LINAK over de kracht van kleur in ontwerp

Toestemming voor cookievoorkeuren is nodig om deze inhoud weer te kunnen geven

Klik hier om uw cookievoorkeuren te wijzigen. Bekijken op SoundCloud

Video-opname

Podcast: De kracht van kleur in ontwerp van LINAK op Vimeo.

 
 

Kerry Rowe, een ontwerpster van kleuren, materialen en afwerkingen en eigenaar van Kerry Rowe Design.

Over Kerry Rowe

De 25-jarige carrière van Kerry is geworteld in de nuances van kleuren, materialen en afwerkingen, van filosofie en perceptie tot ontwerp en fabricage. Als consultant helpt Kerry klanten bij het ontwikkelen van CMF-strategieën die zijn afgestemd op hun gevarieerde en individuele behoeften. Haar brede ervaring in deze tak van industrie omvat ideevorming over kleurenpaletten, styling van textiel, voorspellen van trends, richting aangeven voor ontwerp van showrooms, en product- en projectmanagement. Kerry is van nature nieuwsgierig, scherpziend en opmerkzaam en weet hoe zij de belangen van een bedrijf in balans kan brengen met cultureel relevante esthetiek.

 
Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen