Nieuws 14 januari 2016

LINAK zet de keuken in beweging

Dit uit vier pagina’s bestaande artikel, oorspronkelijk gepubliceerd in het Duitse tijdschrift Küchenplaner, biedt inzicht in de mechanismen in de keukenindustrie. Lees het artikel en ontdek hoe LINAK beweging naar de keuken brengt.


Zij is 1,60 m lang terwijl hij 1,85 m lang is, en zij houden allebei van koken. In gevallen als deze heeft zelfs een ergonomisch georiënteerde keuken zijn beperkingen als moet worden vertrouwd op starre hoogten. In hoogte verstelbare werkbladen kunnen hier een oplossing betekenen.

Deze flexibiliteit is veel gemakkelijker en kosteneffectiever te bereiken dan u zou denken.

LINAK Baselift™ is bijvoorbeeld een innovatieve oplossing die de keuken voorziet van beweging. Met bewegingsoplossingen van LINAK kunt u zelfs in kleine keukens grote verbeteringen aanbrengen, zonder complexe ontwerpen toe te voegen.

Als u meer wilt weten, lees dan het volledige artikel dat in september 2015 oorspronkelijk is gepubliceerd in het Duitse tijdschrift Küchenplaner.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.