Nieuws 2 januari 2017

Zorg – ook voor de verpleging

Het belang van goede ergonomie voor werkenden in de gezondheidszorg

De gemiddelde leeftijd van de bevolking neemt overal ter wereld snel toe. In feite zal tegen 2050 de wereldbevolking met een leeftijd boven 60 jaar bijna zijn verdubbeld tot 2 miljard mensen. Voorspeld wordt dat in 2035 in de wereld een tekort zal zijn van 12,9 miljoen werkenden in de gezondheidszorg.

Met minder zorgende handen in de toekomst wordt het belangrijker dan ooit om niet alleen voor de patiënten te zorgen maar ook voor de verpleegkundigen. Focus op goede ergonomie en werkomstandigheden zullen van cruciaal belang zijn.

Zorg – ook voor de verpleging

Breng betere ergonomie naar uw toepassing

LINAK Intelligent Care Solutions™ bieden actuatoren en besturingen voor een optimale verstelling en diverse functies voor een breed scala aan toepassingen in de gezondheidszorg die werkelijk iets toevoegen - van eenvoudige verstelling in de hoogte tot geavanceerde functies zoals geïntegreerde weegschalen in ziekenhuisbedden of soepel werkende patiëntliften waarmee de verpleegkundige de patiënt gemakkelijk en veilig kan hanteren. Het is nu gemakkelijker dan ooit om betere werkomstandigheden te creëren voor toepassingen in de gezondheidszorg, en hierdoor voor verpleegkundigen overal ter wereld de ergonomie, efficiëntie en de kwaliteit van leven te verbeteren!

Zorg – ook voor de verpleging – toepassingen

Ontdek meer over Intelligent Care Solutions van LINAK op: linak.com/segments/medline-careline/

Intelligent Care SolutionsTM zijn onderdeel van het concept “Care For Tomorrow Today™” van LINAK. Lees meer op: www.carefortomorrow.today

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.