Nieuws 26 januari 2017

DL12XL – LINAK presenteert een extra grote kolom voor display- en monitorstandaards

1700 mm – dat is de volledig uitgeschoven lengte voor de nieuwe inline kolom DL12XL. De nieuwe kolom, voornamelijk gemaakt voor grote monitors en displays, vergroot het gebruik van schermbeweging in auditoria en andere grote publieksruimten.

Het grootste productprogramma wordt nóg groter

LINAK heeft een enorme ervaring met de ontwikkeling van elektrische lineaire actuatoren zoals hefkolommen. Dit is al 30 jaar onze kerncompetentie. Vandaag de dag heeft dit geleid tot het breedst samengestelde productassortiment op de markt, met inbegrip van een complete reeks XL-kolommen.

De XL-serie wordt nu uitgebreid met de introductie van de DL12XL. Deze bijzondere kolom is een uitbreiding van dit assortiment, maar verschilt van de rest van de XL-serie doordat het een inline kolom is. De afwezigheid van het gebruikelijke motorhuis geeft ontwerpers meer vrijheid dan gewoonlijk.

Zoals altijd streven wij ernaar onze producten elegant en onopvallend te maken, zodat deze geen inbreuk maken op het algehele ontwerp van de fabrikant,” zegt Product Manager, Birgitte Holm-Melin.

Detechnologie PIEZO standaard geleverd.

De DL12XL wordt standaard geleverd met de technologie PIEZO. Wanneer een display of monitor omhoog wordt gezet of neergelaten en er hierbij een obstakel in de weg zit, dan zorgt deze technologie ervoor dat de beweging wordt stopgezet en omgekeerd om een botsing te voorkomen. De PIEZO sensor is volledig geïntegreerd in uw bureaukolom zonder zichtbare veranderingen en geen extra installatie.

Deze speciaal ontwikkelde technologie van LINAK is overal ter wereld bekend van hun verstelbare bureaus, waar deze schade voorkomt als er obstakels in de weg zitten bij beweging van tafelbladen.

Door de DL12XL te kiezen, krijgt u:
  • Lage ingebouwde afmetingen en lange slaglengte
  • Standaard geleverd met PIEZO
  • Gestroomlijnd en onopvallend inline ontwerp
Technische specificaties:
  • Belasting: 600 N/poot
  • Slaglengte: 999 mm
  • Ingebouwde afm.: 700 mm
DL12XL – LINAK presenteert een extra grote kolom voor display- en monitorstandaards

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.