Nieuws 15 februari 2017

Nieuwe optie voor de actuator LA36 met IC

LINAK introduceert nu SAE J1939 CAN-busbesturing voor de actuator LA36 als een all-in-one pakketoplossing.

Met deze bekende busstandaard kunt u beweging met lineaire actuatoren gebruiken in uw CAN-bussysteem zonder dat u elektronica hoeft aan te passen.

Actuatoren met ingebouwde CAN-busbesturing kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd en ingepast in een groot aantal verschillende zware machines binnen bijvoorbeeld de landbouw of bouw. Hogere connectiviteit en live gegevens maken het voor een besturingssysteem en actuatoren met CAN-bus gemakkelijk om rechtstreeks met elkaar te communiceren.

LINAK actuator LA36 met bediening via SAE J1939 CAN-bus

Met de CANbus J1939 kunt u de positie van de actuatoren controleren, hun diagnostische feedback bewaken, zoals spanning, temperatuur en andere condities, of de beweging van diverse actuatoren in het systeem coördineren.

Actuatoren van LINAK met geïntegreerde CAN-busbesturing bieden u een minder complex systeem met eenvoudige bekabeling, die gemakkelijk is te integreren in uw machine. Deze oplossing biedt u een hoge mate van besturing met live gegevens en een hogere flexibiliteit waarmee dezelfde actuator kan worden ingepast in diverse soorten toepassingen.

CAN-bus is verkrijgbaar als een nieuwe busoptie van het LA36 Integrated Controller (IC)-platform.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.