Nieuws 22 februari 2017

Applaus voor de TWINDRIVE® TD4 Standard – Nieuwe generatie dubbele actuatoren.

Er is een nieuw product geïntroduceerd. Applaus voor de TWINDRIVE® TD4 Standard. Met dit nieuwe product is de TD4-productreeks verder uitgebreid en krijgt u de nieuwe generatie dubbele actuatoren. Deze oplossing omvat nu de TD4 Standard en de TD4 Advanced.

De ideale keus voor thuisbedden

De TD4 Standard is een dubbele actuator van de welbekende LINAK kwaliteit, ontwikkeld voor comfort bedden die een middelgrote vermogensbehoefte hebben. In detail zijn de prestatiespecificaties als volgt: 

  • Koppel, poot 200 Nm
  • Koppel, rug 280 Nm

Met zijn compacte ontwerp is de TD4 Standard duidelijk herkenbaar. Deze oplossing is slank en compact, wat hem tot een onopvallend onderdeel van het bedontwerp maakt. En bovendien neemt hij geen ruimte in beslag onder het bed. Dit houdt bijvoorbeeld in dat de eindgebruiker meer ruimte heeft om spullen onder het bed op te bergen. 

De TD4 Standard is tot slot een zeer goede actuatoroplossing voor situaties waar een middelgroot vermogen nodig is in combinatie met een uiterst plezierig en laag geluidsniveau. Deze dubbele actuator wordt meteen uit de doos geleverd met een breed scala een functies.  Als de finishing touch is de TD4 Standard verkrijgbaar in een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Bekijk de video over TWINDRIVE TD4
 

Bluetooth® standaard inbegrepen

In een standaarduitvoering zou u normaliter genoegen moeten nemen met de basisfuncties. De TD4 is anders. De Standard-uitvoering omvat een breed scala aan functies – en dit zonder extra kosten. Bijvoorbeeld Bluetooth®-communicatie is een van de vele extra functies die inbegrepen zijn.

The TWINDRIVE TD4 Standard biedt:

  • Bluetooth®-communicatie die een groot aantal draadloze handbedieningen toestaat.
  • De LINAK Bed Control app om het bed te verstellen, verkrijgbaar voor iOS- en Android-apparaten via een kosteloze download
  • Verlichting onder het bed voor comfortabele verlichting in de nacht
  • Een milieuvriendelijk product met de technologie ZERO™ van LINAK die tijdens standby voor een laag energieverbruik van 0,1 W zorgt
  • Mechanische nooddaalfunctie, waarmee in een noodgeval bij een stroomstoring het bed handmatig kan worden neergelaten

Applaus voor TWINDRIVE® TD4 Standard – De nieuwe generatie dubbele actuatoren - close-up

Lees meer over de TWINDRIVE TD4 Standard en de TWINDRIVE TD4 Advanced.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.