Nieuws 23 februari 2017

Skovby Møbelfabrik en in hoogte verstelbare eettafels

De Deense Skovby Møbelfabrik gebruikt actuatoren van LINAK en een batterijoplossing om de markt van in hoogte verstelbare eettafels te penetreren.

Sinds de oprichting in 1933 is Skovby Møbelfabrik (meubelfabriek) van een kleine kastenmakerswinkel die op aanvraag meubels en apparatuur leverde, uitgegroeid tot een wereldwijd merk op het gebied van eettafelmeubilair.

Een recente toevoeging in hun productenportfolio is een in hoogte verstelbare eettafel waarin actuatoren en een batterijoplossing van LINAK worden gebruikt.

Innovatieve en functionele, in hoogte verstelbare eettafels

Brothers Preben en Jørgen Rasmussen

Aan het eetgebied in de keuken is in het woonhuis van vandaag de dag een centrale rol gegeven als een plaats om te wonen en tijd met elkaar door te brengen. Dit geeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om nieuwe functies aan de eettafel toe te voegen. Skovby wilde die uitdaging aangaan. Het resultaat is de eettafel Skovby SM30.

De twee broers Preben en Jørgen Rasmussen zijn de derde generatie die het familiebedrijf leiden vanuit het hoofdkwartier in Skovby in Denemarken.

Verstelbaarheid in de hoogte en ergonomie zijn al aanwezig op de werkplek, en meer ergonomie thuis is de volgende stap,” voorspelt Jørgen Rasmussen.

Lees het volledige verhaal voor meer informatie over:

  • De ambitieuze samenwerking tussen Skovby Møbelfabrik en LINAK op het gebied van innovatie
  • Inzicht in oplossingen
  • De redenen om voor LINAK te kiezen als partner in dit project

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.