Nieuws 24 februari 2017

De batterij BA19 gaat toekomstige uitdagingen in de gezondheidszorg aan

De wereld wordt geconfronteerd met een afnemend aantal zorgverleners en daarom met grote uitdagingen op het gebied van de gezondheidszorg. Tel daarbij op een gestadige toename van infecties die optreden in de gezondheidszorg, dan is het duidelijk dat tijd en efficiëntie van essentieel belang zijn. Daarom is het van essentieel belang dat de producten die worden geplaatst in toepassingen van de gezondheidszorg, het dagelijks werk van de zorgverleners vergemakkelijken terwijl een hoog niveau van hygiëne wordt gehandhaafd. De nieuwe loodzuurbatterij BA19 van LINAK is ontwikkeld om deze uitdagingen aan te gaan! Infecties in de gezondheidszorg - tijd en efficiëntie zijn van cruciaal belang.

Flexibele en tijdbesparende oplossing
De batterij BA19 is specifiek ontwikkeld voor gebruik met de controleboxen CA30/CA40 en CO61 van LINAK.

De BA19 biedt met zijn meerdere montageopties een hoge mate van flexibiliteit en vormt een tijdbesparende oplossing die perfect inpasbaar is in het actuatorsysteem van uw toepassing in de gezondheidszorg.

Met de BA19 hebt u gegarandeerd een effectieve batterij-backup bij piekspanningen, die anders kunnen leiden tot een niet-werkende toepassing en een hoger risico voor de veiligheid van de zorgverlener en de patiënt. Batterij-backup is ook relevant wanneer de toepassing wordt losgekoppeld van het net en wordt verplaatst naar of geplaatst op een locatie zonder toegang tot het net. In dit geval zal de batterij garant staan voor een ononderbroken werking.

Wanneer hygiëne van het grootste belang is
Met een gestroomlijnd ontwerp en een minimaal aantal groeven en randen en de IP-classificatie IPX6 is de BA19 ontworpen met gemakkelijke en snelle reiniging als een van de uitgangspunten. Het slimme kabelmanagementsysteem van de BA19 maakt het verder ook gemakkelijk om het systeem schoon te vegen, wat zorgt voor een hoog niveau van hygiëne.

Verdere voordelen van de BA19
De BA19 heeft een capaciteit van 1,2 Ah en is een kostenefficiënte batterij met een ingebouwde lader, waardoor het mogelijk is om informatie over de laadstatus af te lezen vanaf de controlebox.

Voordelen van BA19

Meerdere montageopties bieden een hoge flexibiliteit.

 

Effectief en reinigingsvriendelijk kabelmanagement.

 

Gemakkelijke en snelle reiniging, zorgt voor een hoog niveau van hygiëne.


Neem  contact op met LINAK als u meer wilt weten over de BA19 of hoe uw toepassing hiervan kan profiteren

Het platform van controleboxen voor de gezondheidszorg vormt onderdeel van het concept “Care for Tomorrow Today™” van LINAK.

Logo van Care For Tomorrow Today

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.