Nieuws 30 maart 2017

HC30 Wireless: Bluetooth en intuïtieve geavanceerde opties

De HC30 is een draadloze, gebruikersvriendelijke en ergonomische handbediening. Met geheugen en verlichting onder het bed is deze perfect voor geavanceerde verstelbare bedoplossingen.

Introductie van de handbediening HC30 Wireless – Bluetooth ® en intuïtieve geavanceerde opties.

Ergonomisch ontwerp en functionaliteit stonden boven aan de lijst toen de gebruikersvriendelijke handbediening HC30 werd ontwikkeld voor thuisbedden . De HC30 is een zwarte handbediening met een rubberen rugoppervlak en gemakkelijke bevestiging aan het bed.

Standaard biedt de HC30 geheugen, intuïtieve knoppen, gebruikersvriendelijke achtergrondverlichting van het toetsenblok, en opties voor zowel individuele als gelijktijdige verstelling. De HC30 heeft ook een knop voor verlichting onder het bed. Deze verlicht de vloer onder het bed, waardoor het in de nacht comfortabeler is om uit bed te stappen en uw weg te vinden. 

De HC30 heeft een draadloze verbinding met de actuator. Hij gebruikt Bluetooth ® en is compatibel met de TD4 Advanced evenals zowel de TD3 als de CBH Advanced wanneer deze zijn uitgerust met een Bluetooth ® Adapter.

  • Antislip: Een rubberen rug zorgt voor een betere grip. 
  • Aan mijn zijde:  De geïntegreerde metalen plaat maakt het gemakkelijk om de bediening te bevestigen aan een magnetisch gebied op het bed. De  HC30 is klaar voor gebruik aan uw zijde.
  • Ontwarren: De draadloze optie Bluetooth ® in plaats van kabels geeft de gebruiker meer mobiliteit.
  • Verlicht mijn weg: Gebruik de zaklampfunctie in de handbediening om objecten te lokaliseren of uw weg in het donker te vinden. 
  • Geheugen:  Sla drie posities op in het geheugen en laat het bed op uw verzoek naar een positie gaan.
  • Ontwerp: Profiteer van een eigentijds, gestroomlijnd en glossy ontwerp.


Verschillende uitvoeringen van de handbediening HC30

Deze handbediening wordt geleverd in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de vereiste functionaliteit. 
Kies de eenvoudige uitvoering voor rug- en pootverstelling evenals geheugen. Kies de geavanceerde uitvoering voor systemen die behalve rug- en pootverstelling en geheugen bieden, ook de optionele verstelling van de voeten en nek hebben.

Ontdek hier meer over de HC30 en andere handbedieningsopties

Ga hier naar  voor meer informatie over actuatorsystemen voor thuisbedden.