Nieuws 31 maart 2017

Bent u er vandaag klaar voor om de uitdagingen in de gezondheidszorg van morgen aan te gaan?

Overal ter wereld neemt het aantal mensen toe dat zorg nodig heeft. Tegelijkertijd zijn er minder handen om die zorg te verlenen.

Het wordt steeds urgenter om voor zorgverleners efficiënte workflows te creëren en intelligente oplossingen te ontwikkelen die het comfort en de veiligheid voor de mensen in de zorg vergroten. Wij zijn van mening dat bouwers van toepassingen en technologie voor de gehele medische sector en zorgverlening een geheel nieuw concept moeten ontwikkelen waarop hun uitgangspunten zijn gebaseerd.

Care For Tomorrow Today™  is het toegepaste concept geworden voor alles wat wij doen bij LINAK.

We zijn ervan overtuigd dat vooruit denken doorslaggevend is, omdat dat de enige manier is waarop wij de wereld kunnen voorzien van geavanceerde ergonomische oplossingen en een echt waardevol verschil kunnen maken. Wij zien uitdagingen in drie hoofdgebieden:

  • Demografie – meer ouderen die zorg behoeven en minder handen aan het bed
  • Gezondheid – een toename van chronisch zieken en mensen die te kampen hebben met obesitas 
  • Technologie – intelligente zorgoplossingen zijn een belangrijk onderdeel van de toekomstige gezondheidszorg

LINAK biedt Intelligent Care Solutions™  en stimuleert u om uw vakmanschap aan te wenden om essentiële toepassingen zoals ziekenhuisbedden, verpleeghuisbedden, rolstoelen, patiëntliften en onderzoekstafels naar het volgende niveau te tillen.