Nieuws 12 april 2017

Batterijen BA19 en BA21 geven u meer opties

Met de introductie van de batterij BA19 komt LINAK tegemoet aan een verzoek van klanten om te voorzien in een kostenefficiënte batterij-backupoplossing voor het controleboxplatform.

Niet alle toepassingen voor ziekenhuizen en medische zorg die gebruik maken van actuatoren van LINAK, hebben de kracht nodig van de Li-Ion-batterij BA21 . Daarom heeft LINAK de ‘zuster’-batterij BA19 ontwikkeld – een betrouwbaar en kostenefficiënt alternatief. 

Beide batterijen zijn ontworpen voor het controleboxplatform (CB) van LINAK, en zijn bestemd voor de controleboxen CA30, CA40 en CO61. Het CB-platform staat centraal in de filosofie ‘one world – one box’ van LINAK, waardoor het voor u als klant veel gemakkelijker is om meerdere toepassingen of setups voor toepassingen te creëren met slechts één type box. 

De BA19 en BA21 passen perfect in dit concept. Beide zijn efficiënte backup-vermogensbronnen en delen dezelfde ultra-eenvoudige beugeloplossing, waarmee u deze heel gemakkelijk op een wijze kunt bevestigen zoals u dat wilt. 

Beide batterijen bieden aan de controlebox informatie over de laadstatus. Beide zijn uitgerust met een ingebouwde lader, wat ervoor zorgt dat de batterijen worden opgeladen wanneer deze zijn aangesloten op het net, en de batterijen ondersteunen het slimme kabelmanagement van het CB-platform. 

Wat is dan het verschil?
De BA19 is een loodzuurbatterij. De technologie is beproefd en getest en wordt geleverd in een gestroomlijnd en gemakkelijk te reinigen ontwerp. De BA21 is een batterij op basis van lithiumion. Deze is buitengewoon duurzaam en krachtiger. Deze batterij heeft een lange levensduur, en weegt erg weinig – slechts 0,7 kg – wat deze ideaal maakt voor toepassingen die langere perioden moeten kunnen werken zonder op het net te zijn aangesloten, of voor actuatoren die een snellere of meer krachtige duwkracht leveren.

De BA19 en de BA21 vergroten het aantal opties, en zijn erop gericht om voor meerdere doeleinden een vermogensoplossing te leveren die niet op het net is aangesloten. 
Neem contact op met LINAK als u meer wilt weten over de BA19/BA21 of hoe uw toepassing hiervan kan profiteren

Het controleboxplatform van LINAK is onderdeel van het concept “Care for Tomorrow Today TM  ” van LINAK.

Care For Tomorrow Today