Nieuws 11 mei 2017

TD4 Standard of TD4 Advanced?

Met de introductie van TD4 Standard en TD4 Advanced zet LINAK een stap vooruit naar een breder samengestelde portfolio van dubbele actuatoren voor verstelling van moderne comfort bedden. De twee uitvoeringen van de TD4 lijken erg op elkaar, maar het hangt helemaal van uw vereisten af welke uitvoering voor uw bed optimaal is.

Hoewel deze talrijke gewilde functies delen, zoals het elegante en slanke ontwerp, een aangenaam geluidsniveau, snelheidsregeling, verlichting onder het bed, een nooddaalfunctie en Bluetooth®, zijn er een aantal verschillen tussen de dubbele actuatoren TD4 Standard en TD4 Advanced van LINAK.

Het uiterlijk vertelt het verhaal
De twee uitvoeringen van de TD4 vertegenwoordigen een volledig nieuwe norm op het gebied van TWINDRIVE® actuatoren van LINAK doordat een groot aantal reeds bestaande en nieuwe functies standaard zijn geïntegreerd. Het verschil tussen de twee uitvoeringen is dat bij de TD4 Standard deze functies standaard zijn geïntegreerd, terwijl de TD4 Advanced dezelfde geïntegreerde functies heeft, maar ook over de extra mogelijkheid beschikt om aan een systeem nog meer functies toe te voegen.

Als u beide uitvoeringen bekijkt, dan is het enige tastbare verschil dat de TD4 Standard één poort heeft voor de stroomkabel terwijl de TD4 Advanced een RJ45-poort en twee DC-poorten heeft. Dit stelt u in staat een geavanceerd verstelbaar bedsysteem te creëren. Dit is hoe u visueel kunt laten zien hoe beide uitvoeringen verschillen.

Functies - Overeenkomsten
Om wat dieper in te gaan op een van de eerder genoemde functies: beide uitvoeringen van de TD4 werken op een constante snelheid die onafhankelijk is van de belasting. Dit zorgt voor een comfortabele afstelling van het bed. Wij noemen dit snelheidsregeling.

Ook aan het milieu is gedacht. De twee uitvoeringen van de TD4 zijn gemaakt van PVC-Free™ materialen en uitgerust met de ZERO™ technologie die ervoor zorgt dat het verbruik van het standby-vermogen lager is dan 0,1 W.

Functies - Verschillen
Een van de grote verschillen is de mogelijkheid om op de poorten in de TD4 Advanced extra producten aan te sluiten. Zoals de CBH Advanced, waarmee u meer kanalen voor extra actuatoren en accessoires kunt gebruiken. Bijvoorbeeld door enkelvoudige actuatoren toe te voegen aan de CBH Advanced (aangesloten op de TD4), is extra voet- en nekafstelling mogelijk.

De TD4 Advanced is ook verschillend van de TD4 Standard doordat in de eerste zowel gebruik wordt gemaakt van geheugenposities als de mogelijkheid om twee bedden parallel aan te drijven.

TD4 Advanced

Welke uitvoering van de TD4 is optimaal voor u? Dit hangt af van uw vereisten.  Neem voor meer informatie contact op met de dochteronderneming of distributeur van LINAK in uw regio.

Bekijk alle details van de TD4 in het productoverzicht .


In het kort
TD4 Standard = De nieuwe TWINDRIVE Standard: een groter aantal geïntegreerde functies.
TD4 Advanced = De nieuwe TWINDRIVE Standard + extra kanalen via de CBH-controlebox + parallelle aandrijving + geheugenposities.


Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.