Nieuws 15 mei 2017

Op Interzum 2017 maakt LINAK gebruik van VR

Een buitengewone ervaring wacht onze gasten dit jaar op de meubel- en ontwerpbeurs Interzum in Keulen. LINAK nodigt gasten uit voor een virtuele rondleiding op onze eersteklas-productielocatie waar actuatoren worden gemaakt voor verstelbaar meubilair.

Indien u al zaken doet met LINAK, dan weet u dat wij continu werken aan verbetering van de kwaliteit, de service en de algehele prestatie. Wij streven ernaar de ervaring van het gebruik van onze producten te verbeteren – zowel voor onze klanten als voor de eindgebruikers – en wij willen u laten zien hoe wij dat doen, op elk moment wanneer dat maar mogelijk is.

Op de Interzum-beurs van dit jaar in Keulen bieden wij u een dergelijke verbeterde ervaring. Behalve dat u kennis kunt maken met een aantal nieuwe producten, zoals de hefkolom DL19, het bedieningspaneel DPG en de dubbele actuator TD4, kunt u ook deelnemen aan een rondleiding in onze productiefaciliteit… in Denemarken!

Kom ons op de beurs bezoeken in de ronde stand E019 D018 in hal 7.1, zet uw VR-headset op en doe de rondleiding.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.