Nieuws 29 juni 2017

Stel uw bureau af met een soepel zetje

De bedieningspanelen uit de DPG-serie van LINAK maken het gemakkelijker dan ooit om tijdens de werkdag gezond en efficiënt te blijven. Kantel het paneel eenvoudigweg omhoog of omlaag.

Zat u ook wel eens moeizaam te morrelen aan de knoppen op uw bedieningspaneel van uw in hoogte verstelbare bureau? Wij hebben de omhoog/omlaag-knoppen op uw bedieningspaneel nu verwijderd om dit te voorkomen. U kunt uw bureau nu gemakkelijk besturen door het paneel te kantelen. Intuïtiever kunt u het niet krijgen.  Met andere woorden: de bedieningspaneelserie DPG van LINAK maakt het gemakkelijker dan ooit om tijdens de werkdag gezond en efficiënt te blijven.

Verander eenmaal of tweemaal per uur van houding door van zitten over te gaan op staan of andersom en blijf de gehele werkdag productief. Wij hebben deze boodschap al vaak gehoord. Maar het kan moeilijk zijn om daarnaar te handelen wanneer wij druk zijn met ons dagelijks werk. 

Met andere woorden: het verstellen van uw in hoogte verstelbare bureau moet zo gemakkelijk en intuïtief zijn als mogelijk is. Dit is waar het nieuwe bedieningspaneel DPG van LINAK in beeld komt. Met de DPG kan de gebruiker het bureau verstellen en tegelijkertijd gefocust blijven op zijn of haar werk. In feite is het zo dat wanneer u een bureau bedient met de DPG, u zelfs niet hoeft te kijken waar de omhoog/omlaag-knoppen zijn – het paneel zelf is de omhoog/omlaag-“knop”. 

De DPG is een familie bedieningspanelen van LINAK die worden bediend door het paneel eenvoudigweg omhoog of omlaag te kantelen. De omhoog/omlaag-knoppen zijn vervangen door een eenvoudige kantelfunctie waarmee de gebruiker de hoogte van het bureau kan instellen met een zacht zetje. Optioneel kunt u het tweemaal aantikken waarnaar het bureau naar een geheugenpositie beweegt.

Meer informatie over het bedieningspaneel DPG met herinnering

De voordelen zijn onmiskenbaar:

  • U blijft gefocust - Uw aandacht blijft bij het werk. U kunt de DPG bedienen zonder te kijken
  • Uiterst intuïtief in het gebruik - Omhoog kantelen om het bureau omhoog te zetten – omlaag kantelen om het neer te laten.
  • Meteen de eerste keer goed – Geen knoppen meer waarop u moet drukken voor de juiste richting van het bureau.

Uit de gedragswetenschap weten wij dat gewoontes vaak alleen maar veranderen wanneer de mens dit gemakkelijk of comfortabel vindt. Daarom is de DPG uiterst intuïtief in het gebruik, en ontworpen om gedrag te sturen. 

Stel uw bureau af met een soepel zetje
 

Zie zelf hoe de kanteling werkt in deze korte demonstratievideo .

Intuïtieve kanteling met het bedieningspaneel DPG van LINAK

Neem voor meer informatie contact op met het LINAK kantoor in uw regio.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.