Nieuws 7 augustus 2017

Introductie van de DL19 - vierkant ontwerp en gemakkelijke montage

De nieuwe DL19, die is uitgerust met de beste functies uit de hefkolommen-portfolio van LINAK, biedt een soepele beweging die is verpakt in een uiterst elegant ontwerp maar die toch heel gemakkelijk kan worden geïnstalleerd.

De nieuwe hefkolom DL19 voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de DESKLINE portfolio. Deze keer ligt de focus op een magnifiek ontworpen elektrische motorhuiskolom die de vele optionele functies bevat die verkrijgbaar zijn in andere moderne bureaukolommen. Met de DL19 krijgt u:

  • Een elegant ontworpen drietraps motorhuiskolom van 70x70 mm
  • Eenvoudige montageoplossing met Kick & Click™ van LINAK
  • Optionele functies zoals de botsbeveiligingstechnologie PIEZO™ Anti-Collision™
Elegant ontwerp met toereikende slaglengte
De DL19 is een drietraps hefkolom met vierkante profielen en een motorhuis. Met een slaglengte van 650 mm en een installatie-afmeting van 560 mm kunt u een breed scala aan in hoogte verstelbare bureaus of werkstations creëren. De onzichtbare gliding pads en een minimale tussenruimte tussen de profielen dragen bij aan het magnifieke ontwerp.

Tweemaal zo sneller monteren met Kick & Click
De DL19, onderdeel van de familie motorhuiskolommen van LINAK, past perfect bij de Kick & Click oplossing van LINAK. Met onze intelligente montage-oplossing kunt u uw bureau met één handeling heel gemakkelijk monteren. U hoeft het systeem alleen maar in elkaar te klikken.

Voeg LINAK PIEZO™ toe zonder gevolgen voor de montagetijd
De PIEZO technologie van LINAK kan ook aan de DL19 worden toegevoegd. Met onze botsbeveiligingsoplossing worden obstakels automatisch door de kolom gedetecteerd om schade te voorkomen. PIEZO van LINAK is een op hardware gebaseerde oplossing die geen extra installatie vereist.

Meer informatie
Ga voor meer informatie over onze nieuwe hefkolom DL19 naar de DL19-productsite of neem contact op met het kantoor van LINAK in uw regio.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.