Nieuws 7 augustus 2017

Nog meer opties met de combinatie van TD4 Advanced en CBH Advanced

De combinatie van de TD4 Advanced en de CBH Advanced richt zich op de markt voor luxe bedden, die een groter aantal functies verwacht.

De TD4 Advanced maakt het mogelijk om luxe bedontwerpen met boordevol functies te creëren. De dubbele actuator TD4 Advanced van LINAK geeft u zoveel meer: Een elegant en slank ontwerp, een aangenaam geluidsniveau, snelheidsregeling, verlichting onder het bed, mechanische nooddaalfunctie en Bluetooth®-geheugenposities die zijn geïntegreerd in één product. 
Door de CBH Advanced toe te voegen aan de TD4 Advanced kunnen echter nog meer functies aan een comfort bed worden toegevoegd. Door in het bedontwerp bijvoorbeeld gebruik te maken van de LA40, is het mogelijk om zowel de voeten als de nek afzonderlijk in te stellen, waardoor een multifunctioneel bed ontstaat. Met de CBH Advanced is het ook mogelijk om accessoires toe te voegen, zoals massage en extra verlichting onder het bed via de LED-lichtrail

Gemakkelijk en compact systeem
Bij de ontwikkeling van de TD4 Advanced hebben wij ervoor gezorgd dat het systeem gemakkelijk kan worden samengesteld, maar wel compact blijft, zelfs wanneer u geavanceerde systemen nodig hebt. Daarom hebt u slechts twee schroeven nodig om de CBH Advanced aan de zijkant van de TD4 Advanced te monteren. Dit houdt ook in dat u de CBH Advanced niet op het bedframe hoeft te monteren – deze wordt eenvoudigweg op de mantel van de TD4 geschroefd. 

Bezoek onze website voor meer informatie over de vele opties die de TD4 Advanced biedt.TD4 Advanced CBH Advanced Massagemotor LA40 LED-lichtrail

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.