Nieuws 30 augustus 2017

VR-video – neem een kijkje in het kloppende hart van ons productiebedrijf in Denemarken

Bekijk de productie van onze DESKLINE uit de eerste hand – doe onze nieuwe virtual reality-tour van 360 graden op ons hoofdkwartier in Denemarken.

Bekijk hier onze virtual reality-video 

Welkom bij LINAK. Het doet ons een groot genoegen dat wij u een virtual reality-tour van 360 graden kunnen aanbieden die onze productielocatie van DESKLINE® op ons hoofdkwartier in Denemarken laat zien.

Neem een vlucht boven onze fabricagelocatie en vlieg ons productiegebouw binnen. U kunt zien hoe wij op onze moderne productielocatie onze producten maken en monteren, gereed voor de bouw van hoogwaardige producten voor uw toekomstige meubilair.

Open werkruimte en moderne productiefaciliteiten
Kijk over onze schouders mee terwijl wij onze producten maken en neem zelf een kijkje in ons productiegebied, en bekijk hoe wij onze eigen spindel- en motoronderdelen maken, en ontdek hoe moderne robots een natuurlijk element vormen in onze productie.

Met onze nieuwe virtual reality-video kunt u het DESKLINE productieproces stap voor stap volgen: vanaf de planning tot productie en montage, tot het eindstadium van verzending. Elke dag produceren en verzenden wij een groot aantal producten naar klanten overal ter wereld.

Productie van wereldklasse en constante ontwikkeling
Bij LINAK streven wij ernaar om een open en innovatief bedrijf te zijn. Als wereldleider op het gebied van ontwikkeling en fabricage van elektrische lineaire actuatoren, met meer dan 40 jaar ervaring, richten wij ons op LEAN-productie. Dit houdt in dat wij feedback over onze producten verzamelen en dit beschouwen als een natuurlijk en waardevol element voor constante ontwikkeling.

Hoofdkwartier van LINAK: een ruimte voor samenwerking en prachtig functioneel ontwerp
Ons hoofdkwartier in Denemarken is gebouwd in overeenstemming met onze filosofie dat mensen de sleutel vormen tot prachtig ontwerp. Daarom werken onze teams van productie en kantoor zij aan zij – en maken zij samen de producten die uw leven verbeteren. Wij hopen dat onze virtual reality-tour u een goed beeld geeft van wie wij zijn en hoe wij werken. Welkom bij LINAK.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.