Nieuws 12 oktober 2017

BAJL – een betrouwbare batterij die weinig weegt en hoog presteert

Nieuwe batterij van LINAK op basis van Li-ion biedt een hogere capaciteit, langere levensduur en tot viermaal zoveel batterijvermogen dan een traditionele loodzuurbatterij.

Li-ion – een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing die weinig weegt
De verbeterde lithium ion-technologie maakt de BAJL betrouwbaarder doordat gedurende de gehele levensduur van de batterij een stabiele prestatie is gegarandeerd.
Het lage gewicht van de BAJL Li-Ion-batterij optimaliseert de dagelijkse werkroutines, wat resulteert in een betere ergonomie.
Met de BAJL-batterij kunt u bovendien tot 40% besparen op de totale kosten gedurende de levensduur van de batterij. De batterij gaat ook langer mee, waardoor de ecologische voetafdruk kleiner is omdat minder afval wordt geproduceerd.

U krijgt een groener alternatief
De lithiumion-batterij is een milieuvriendelijke technologie met een lagere uitstoot van CO2 en een kleinere ecologische voetafdruk in vergelijking met loodzuurbatterijen.

LINAK biedt de juiste batterij voor uw specifieke toepassing

BAJL – een betrouwbare batterij die weinig weegt en hoog presteert                                      
Met de BAJL Li-Ion 2.25 Ah  kunt u per cyclus 40 keer heffen

Verbeterde dagelijkse werkomgeving 
Voor zorgprofessionals die werken met mobiele toepassingen waarmee vaak zware lasten moeten worden opgeheven, is het extreem belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op goed werkende apparatuur. Zorgprofessionals zijn afhankelijk van betrouwbare en hoogwaardige apparatuur met een constant en langdurig batterijvermogen. 

Vanwege de lange levensduur van de batterij en de gemakkelijke vervanging van onze nieuwe Li-ion-batterijen bent u verlost van onbetrouwbare batterijen of batterijen die vaak moeten worden opgeladen. Een slechte batterijprestatie kan leiden tot inefficiënte werkroutines of zelfs kritieke situaties wanneer de zorgprofessional vanwege tijdsdruk de betreffende patiënt met de hand probeert op te tillen. In het slechtste geval kan dit leiden tot rugletsel en een hoger aantal ziektedagen.

Als u meer wilt weten over de LINAK BAJL Li-Ion-batterij, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.