Nieuws 26 oktober 2017

De CBH Advanced met drie kanalen maakt een geavanceerd systeem eenvoudig

De controlebox CBH Advanced met drie kanalen van LINAK is ideaal voor comfort bedden die drie enkelvoudige actuatoren nodig hebben voor een ideaal comfort.

De controlebox CBH Advanced met drie kanalen is perfect voor geavanceerde comfort bedden die tot drie opties voor verstelbaarheid evenals extra geavanceerde functies nodig hebben. De aanwezigheid van drie specifieke kanalen voor enkelvoudige actuatoren betekent dat verstelling mogelijk is van, bijvoorbeeld, rug, been en nek. 

In vergelijking met de originele CBH Advanced heeft deze uitvoering een extra kanaal voor actuatoren. Dit houdt in dat u nu slechts een paar onderdelen nodig hebt om een drievoudig systeem van enkelvoudige actuatoren te creëren dat is volgepakt met allerlei functies! 

Gebruik de CBH Advanced met drie kanalen in uw thuisbed en krijg:

  • Een kostenefficiënt systeem met minder onderdelen
  • Meer ruimte onder het bed
  • Minder wirwar van kabels
  • Snellere montagetijd 
De CBH Advanced met drie kanalen maakt een geavanceerd systeem eenvoudig
Bespaar op kosten - u hebt er maar één nodig
Minder onderdelen in een systeem betekent lagere kosten. Het derde kanaal voor actuatoren maakt dat in een dergelijk systeem geen behoefte is aan twee controleboxen. Dat wil zeggen: dit vereenvoudigt het systeem terwijl de essentiële functies van de CBH Advanced zoals geheugen en draadloze bediening overeind blijven. 

Dit creëert een systeem dat veel kostenefficiënter is, met een minimaal aantal onderdelen dat moet worden beheerd en gemonteerd. 

Minder rommel en kortere montagetijd
Deze nieuwe controlebox houdt in dat systemen met drie actuatoren extra gemakkelijk kunnen worden gemonteerd. Wij hebben eenvoudigweg het aantal onderdelen en kabels verminderd waarmee moet worden gewerkt. Als een extra bonus creëert dit ook een optimale vrije ruimte onder het bed.

Ontmoet de andere leden van de familie CBH-controleboxen op onze website waar u de CBH Basic of de CBH Advanced kunt vinden.

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.