Nieuws 12 december 2017

LINAK geeft technologie in 2018 een duw in de goede richting

Producten, systemen en diensten van LINAK blijven nieuwe technologie omarmen en zijn volledig voorbereid op de uitdagingen binnen de ziekenhuis- en zorgsector.

De wereld van de gezondheidszorg kan in de komende jaren grote veranderingen tegemoetzien. Big data, IoT, intelligente apparatuur, en geheel nieuwe systeeminstellingen die de efficiëntie op peil houden, vormen enkele van de kernelementen van deze veranderingen. Voor LINAK, die al meer dan 30 jaar nieuwe technologie promoot, zal 2018 geen uitzondering vormen. 

De trefwoorden voor verstelbare systeemoplossingen zullen zijn: wasbaarheid, vermogen en IoT (Internet of Things).

Volgens het tijdschrift Forbes is een alom aanwezige digitale transformatie in gang gezet, en een uitgebreide reeks nieuwe producten, systemen, functies en diensten van LINAK helpen klanten, personeel in de gezondheidszorg en eindgebruikers hun stappen te zetten in dit nieuwe tijdperk. Op de handelsbeurs MEDICA 2017 in Düsseldorf bood LINAK een kijkje vooraf in de toekomst voor verstelbaarheid in de gezondheidszorg. Bekijk de video hieronder voor meer informatie.

 

IPX6 Washable DURA™ - verlengt de levensduur van toepassingen
In 2017 heeft LINAK een geheel nieuwe standaard voor wasbaarheid ontwikkeld waarmee ziekenhuizen wereldwijd worden geholpen de efficiëntie te verbeteren. De standaard wordt IPX6 Washable DURA™ genoemd en helpt diverse aanpasbare apparatuur machinewasbaar te maken. Producten van LINAK die zijn gemarkeerd met de DURA-standaard, zijn getest op extreme robuustheid en duurzaamheid, en verlengen daardoor de levensduur van de toepassing(en) waarvoor zij worden gebruikt Ontdek hier meer over IPX6 Washable DURA™.  
 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.