Nieuws 10 januari 2018

BAJL Li-Ion 4.50 Ah is een uitbreiding van de batterijserie van LINAK

De lithiumion-batterijserie BAJL van LINAK is ideaal voor een verscheidenheid aan verstelbare toepassingen in de gezondheidszorg, zoals patiëntliften. Met de BAJL Li-Ion 4.50 Ah vergroot u het aantal opties en is een oplossing voor elke toepassing mogelijk.

Het aantal mobiliteitsopties voor verstelbare gezondheidszorgapparatuur neemt toe met de introductie van een nieuwe batterij – tweemaal zo krachtig als de bestaande BAJL Li-Ion 2.25 Ah

De BAJL-batterijserie van LINAK is uitgebreid met een nieuwe 4.50 Ah-uitvoering. De nieuwe stroombron, een uitbreiding van de BAJL 2.25 Ah, geeft fabrikanten van verstelbare ziekenhuisbedden en gezondheidszorgapparatuur meer opties wanneer mobiliteit wordt toegevoegd aan bekabelde toepassingen, zoals patiëntliften.

LINAK® BAJL bestrijkt een reeks oplaadbare lithiumion-batterijen die allemaal een betere prestatie leveren dan traditionele loodzuurbatterijen. 

De belangrijkste functies van de BAJL-batterijen zijn: stabiele snelheidsprestatie, laag gewicht die de hanteerbaarheid vergroot, een lange levensduur, en natuurlijk het feit dat deze batterijen aanzienlijk milieuvriendelijker zijn dan hun loodzuurequivalenten.


Lithiumion-batterijen helpen over het algemeen de workflow en ergonomie te optimaliseren voor zorgprofessionals overal ter wereld. Als u meer wilt weten over de batterijserie BAJL, ga dan naar de BAJL-productpagina of lees het artikel: “BAJL – een lichte batterij met een betrouwbare en hoge prestatie”.

U bent ook altijd welkom om specifieke vragen te richten aan het kantoor van LINAK in uw regio

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.