Nieuws 10 januari 2018

Laat uw bedrijfsidentiteit zien in de Bed Control App

Raak vertrouwd met de Desk Control App! Het is nu mogelijk om via de Bed Control App uw bedrijfsidentiteit te laten zien en uw merkbekendheid te vergroten met uw logo, kleuren en webkoppelingen.

Stelt u zich eens voor dat elke keer wanneer uw klanten hun comfort bed verstellen met de Bed Control App, dat zij dan uw logo en uw bedrijfskleuren zien, en wanneer zij meer over de app of het product willen weten, naar een website van uw keuze worden gestuurd. Dit is wat LINAK u biedt. 

Door de Bed Control App aan uw eigen wensen aan te passen, kunt u nu uw merkbekendheid bij uw klanten vergroten door de visuele identiteit van de Bed Control App heel gemakkelijk op één lijn te brengen met uw bedrijfsidentiteit. Met andere woorden: het zal kristalhelder zijn wie dit bed heeft gemaakt en wie verantwoordelijk is voor het comfort dat de klant ervaart. 

The Bed Control App beschikt over de hoofdfuncties van een Bluetooth -handbediening, maar u kunt deze nu ook perfect afstemmen op uw merk. Daarom kunt u de volgende aanpassingen maken:

  • Uw logo gebruiken: Het logo wijzigen in het app-ontwerp.
  • Kleur: De achtergrondkleur wijzigen. De tekst en graphics blijven wit.
  • Webkoppelingen: In About (Over) zijn er twee secties: Productinformatie en Ondersteuning. Hier kunt u exact kiezen waarmee de koppeling moet worden gemaakt.
Laat uw bedrijfsidentiteit zien in de Bed Control App
 

Gebruikersvriendelijk ontwerp – nu aanpasbaar 
Dit jaar hebben wij de gebruikersinterface van de Bed Control App een eigentijdse en meer gebruikersvriendelijke uitstraling gegeven. Lees hier meer over de details. Dit is het ontwerp dat u nu kunt aanpassen. 


Hoe begin ik? 
Er zijn slechts een paar gemakkelijke stappen voor nodig om uw merk onder de aandacht van uw klanten te brengen. Bel het kantoor van LINAK in uw regio en laat weten hoe u uw app eruit wilt laten zien.  
 

Van wie is de aangepaste app?
U bent de volledige eigenaar van de app. Dit houdt ook in dat u degene bent die de app uploadt naar de Apple App store of Google Play Store.


Blijf op ons afgestemd! 
De Bed Control App wordt continu verder ontwikkeld en er verschijnen meer updates. Dus blijf op ons afgestemd. 
Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.