Nieuws 18 januari 2018

CBH is nu een familie controleboxen voor comfort meubels

LINAK heeft onlangs de controlebox CBH Advanced met drie kanalen geïntroduceerd. Deze biedt niet alleen een optie voor een thuisbed met drie actuatoren, maar ook een breed scala aan oplossingen.

Met de introductie van de controlebox CBH Advanced met drie kanalen is het mogelijk om drie actuatoren aan te sluiten, wat inhoudt dat er drie afstellingen mogelijk zijn voor het ontwerp van een comfort bed. Dit betekent dat de LINAK portfolio van controleboxen voor comfort bedden de verscheidenheid aan comfort bedden nóg groter maakt. Of het nu om eenvoudige ontwerpen met twee afstellingen gaat of om een bed met extra afstellingen en accessoires.

Drie uitvoeringen – voor elk wat wils
De familie controleboxen bestaat nu uit:

  • CBH Basic – Voor eenvoudige bedsystemen.
  • CBH Advanced: vier kanalen – Voor high-end bedden met massage of andere accessoires.
  • CBH Advanced: drie kanalen –  Voor bedden met drie mogelijke afstellingen en ruimte voor eenvoudige accessoires.

Met andere woorden: de CBH-serie omarmt zowel het eenvoudige als het geavanceerde, waardoor het voor u gemakkelijker is om een bredere reeks thuisbedden in uw beheer te hebben.

CBH Basic voor de eenvoudige doch sterke oplossing
Met de controlebox CBH Basic is een kosteneffectieve, soepele en geluidsarme afstelling met gebruik van twee actuatoren van LINAK mogelijk. Dit houdt bedden in met een rugsteun, beenafstelling en een bekabelde handbediening.

Geavanceerde oplossing met drie kanalen
LINAK heeft de controlebox CBH Advanced met drie kanalen geïntroduceerd om een optie voor een derde actuator in één enkele controlebox te kunnen bieden. Met deze oplossing kunt u geavanceerde comfort bedden creëren met accessoires zoals een LED-lichtrail. Met RF of een Bluetooth®-adapter kunt u draadloze handbedieningen met geheugenfuncties gebruiken.

Compleet afstellingspakket met meerdere functies
Als u zowel een geavanceerd systeem als meerdere extra functies nodig hebt, zoals verlichting onder het bed of een massagemotor, dan is de CBH Advanced met vier kanalen de oplossing voor u. Deze controlebox is uitgerust met twee kanalen voor actuatoren en twee voor massagemotors. Het is zelfs mogelijk om de CBH Advanced in een serie aan te sluiten om systemen te creëren met vier afstellingsmogelijkheden: Rug, been, nek, voet. Kort gezegd: de CBH Advanced plaveit de weg voor het ultieme comfort bed.

Welke?

CBH is nu een familie controleboxen voor comfort meubels

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.