Nieuws 18 januari 2018

Nieuwe hefkolom DL19 voor werkstations is een 1200 N push in een mooi ontwerp

LINAK presenteert een krachtige hefkolom die 1200 N kan duwen. Deze uitvoering van de DL19 is ideaal voor sterke werkstations waar aandacht voor ontwerp ook een vereiste is.

Met de nieuwe DESKLIFT™ hefkolom DL19 in een variant van 1200 N hebben wij onze productreeks van hefkolommen voor industriële werkstations uitgebreid. Ontdek de vrijheid om ergonomische werkstations te ontwerpen die het gebruik en de logistiek verbeteren.

Ergonomie kan een cruciaal verschil betekenen als het gaat om de verbetering van industriële fabricage-omgevingen. Wanneer meerdere personen dezelfde werkplek delen en zware items moeten worden gehanteerd, dan kan met in hoogte verstelbare werkstations voor het individu heel gemakkelijk een optimale ergonomische werkpositie worden gerealiseerd. 

Kort gezegd: met een optimale werkpositie wordt voor werknemers niet alleen de ergonomie op het werk verbeterd, maar verbeteren ook de werkomstandigheden, en zal bovendien de ziekte absentie afnemen. 

Ontdek onze uitgebreide portfolio voor hoog belastbare hefkolommen
Wij hebben onze portfolio van hefkolommen nu uitgebreid voor hoog belastbare bureaus. Wij bieden onze onlangs geïntroduceerde 3-delige hefkolom DL19 nu ook in een uitgebreide uitvoering van 1200 N. Deze wordt geleverd in een verfijnd vierkant ontwerp met onzichtbare gliding pads, die u nieuwe slimme ontwerpopties voor werkstations biedt. 

U kunt voor het ontwerp van uw werkstation, behalve de nieuwe DL19 1200 N uitvoering, ook onze klassieke hefkolom DL1A kiezen met kogelgeleiding, de hoog belastbare inline kolom DL2 of de motorhuiskolom DL6 in een rechthoekig ontwerp.

Hoge stabiliteit, maximale duurzaamheid
Alle hefkolommen van LINAK zijn grondig getest voor een maximale duurzaamheid. De hefkolommen zijn zeer betrouwbaar en onderhoudsvrij, zelfs in ruwe en zwaar belaste omgevingen.

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.