Nieuws 25 januari 2018

Ook bij stroomuitval verstelbaarheid van uw thuisbed mogelijk

Gebruik van de dubbele actuator TD4 van LINAK in uw comfort bed biedt uw eindgebruikers de gemoedsrust dat zij weten dat zij het bed altijd naar een comfortabele positie kunnen neerlaten, zelfs tijdens stroomuitval.

Alleen het feit dat u een bed hebt dat is uitgerust met een elektrische actuator, betekent niet dat uw klanten bij een stroomuitval zittend moeten slapen.  Als zij maar de dubbele actuator TD4 hebben. Of u nu een TD4 Standard of een TD4 Advanced gebruikt, de actuator is uitgerust met een hex-sleutel die aan de actuator zelf is bevestigd. Hiermee kunnen gebruikers de rugsteun of beensteun altijd mechanisch neerlaten als de stroom zou uitvallen. 

Bekijk de korte instructievideo hieronder, en dan weet u zeker dat uw klant een TD4-bed altijd kan neerlaten en van een goede nachtrust kan genieten.

Eenvoudige oplossing met heldere uitleg
Pijlpictogrammen op de TD4 geven exact aan waar de hex-sleutel moet worden gebruikt en in welke richting moet worden gedraaid. Het neerlaten zelf verloopt soepel en gemakkelijk.

Geen extra voorzieningen nodig
De hex-sleutel vormt een standaardonderdeel van de TD4 Advanced of de TD4 Standard. Dit houdt in dat het niet alleen altijd een onderdeel van het product is, maar ook dat het binnen handbereik is en na gebruik weer gemakkelijk kan worden bevestigd.

Ook bij stroomuitval verstelbaarheid van uw thuisbed mogelijk
 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.