Nieuws 23 februari 2018

LINAK introduceert een OpenBus™-basissysteem voor ziekenhuisbedden

Een nieuw basisactuatorsysteem van LINAK - gemaakt op het fundament van de controlebox CO41 en het bedieningspaneel ACOM voor ziekenhuismedewerkers - maakt het mogelijk om op gemakkelijke en meer kosteneffectieve wijze OpenBus™ te introduceren voor verstelbare toepassingen in de gezondheidszorg. Opent een wereld van waardevolle functies.

De introductie van de bedieningseenheid ACOM samen met de controlebox CO41 plaveit de weg voor een OpenBus™-basisactuatorsysteem. Het breekt met de opvatting dat digitale intelligentie exclusief voorbehouden is aan  geavanceerde verstellingsoplossingen.

LINAK introduceert een OpenBus™-basissysteem, waarmee het gemakkelijker is om te profiteren van de fundamentele voordelen van digitale technologie.

Het systeem bestaat uit twee nieuwe items: het bedieningspaneel ACOM voor zorgprofessionals en de controlebox CO41. In combinatie met een aantal lineaire LA40-actuatoren en de handbediening HB70 vormen deze een kosteneffectieve oplossing. Deze oplossing voldoet aan de behoefte aan een soepele beweging, een volledige besturing met geheugenfunctie - waardoor heel gemakkelijk controle over gepersonaliseerde posities kan worden uitgeoefend - en voor zowel gebruiker als ziekenhuispersoneel ook de veiligheid wordt verbeterd.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de kernelementen van OpenBus™
Elektrische actuatorsystemen met OpenBus™ bieden de gebruiker een hogere mate van comfort. Dit comfort wordt geleverd door gecoördineerde beweging van meerdere actuatoren en de optie om gepersonaliseerde posities in het geheugen op te slaan. Het stelt gebruikers echter ook in staat om zelf hun bed af te stellen en daarmee tijd vrij te maken voor het personeel.

Tegelijkertijd wordt met het OpenBus™-systeem de veiligheid vergroot – niet alleen met betrekking tot onbedoelde beweging, maar ook in noodgevallen wanneer reanimatie is vereist. Via de met een haak gemonteerde ACOM kan zorgpersoneel ook functies vergrendelen en onbedoelde beweging voorkomen. Dit allemaal met een intuïtief knopontwerp.

Als u meer wilt weten over de voordelen van het gebruik van een basisactuatorsysteem met OpenBus™, aarzel dan niet om contact op te nemen met het kantoor van LINAK in uw regio.ACOM

ACOM
De bedieningseenheid ACOM voor ziekenhuismedewerkers is de voor de hand liggende keus als u een gemakkelijke en intuïtieve OpenBus™-besturing van uw ziekenhuis- of verpleegbed zoekt. Hiermee kan de gebruiker het comfort optimaliseren met soepele en zachte beweging, terwijl tegelijkertijd de veiligheid van ziekenhuismedewerkers blijft gewaarborgd. Lees meer over de ACOM.

 

CO41

CO41
De controlebox CO41 vormt onderdeel van een familie van OpenBus™-controleboxen, die fabrikanten van verstelbare gezondheidszorgapparatuur in alle gevallen een breed scala aan extra besturings-, bewegings-, service- en veiligheidsfuncties biedt. De CO41 is echter ideaal voor veel fabrikanten die willen upgraden van een analoog naar een digitaal systeem. Lees meer over de CO41.

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.