Nieuws 7 maart 2018

Pas uw bureau aan met de Desk Control App voor smartphones

Met de Desk Control™ App van LINAK kunnen bureaus worden versteld via een smartphone. De app wordt gesynchroniseerd met het bedieningspaneel en stelt de gebruiker in staat om zijn/haar favoriete zit/sta-positie op te slaan en de geïntegreerde herinneringsfunctie te gebruiken.

Bent u klaar om digitaal te gaan? Verbind uw smartphone met uw bureau met behulp van de Desk Control™ App van LINAK. Ontdek een rijkdom aan functies en raak gemotiveerd om het meeste te halen uit uw zit-sta bureau. 

Apps op onze mobiele apparaten maken ons leven de gehele dag gemakkelijker. Voor de moderne kantoorwerker hebben wij de Desk Control App voor Android- en iOS-apparaten ontwikkeld. De app synchroniseert de persoonlijke instellingen van de gebruiker (bijv. favoriete bureauhoogtes) en stelt de gebruiker in staat om vrij te bewegen tussen bureaus met app-compatibele systemen van LINAK. Met de smartphone kan de gebruiker zijn of haar persoonlijke bureau-instellingen overal mee naar toe nemen.

Verbind uw smartphone met uw bureau via Bluetooth 
De draadloze Bluetooth®-technologie is de brug die de Desk Control App op het mobiele apparaat van de gebruiker verbindt met zijn of haar bureau. De gebruiker maakt, afhankelijk van het bureau, verbinding met het bedieningspaneel (bijv. onze geavanceerde bedieningspanelen uit de DPG-serie met geïntegreerde Bluetooth) of met de controlebox CBD6S van LINAK met behulp van een Bluetooth-adapter van LINAK

Om de smartphone te gebruiken voor afstelling van het bureau hoeft de gebruiker alleen maar het volgende te doen:

  1. De gratis Desk Control App downloaden vanuit de App Store of Google play
  2. Bluetooth inschakelen op zijn of haar smartphone
  3. De Desk Control App openen
  4. Verbinding maken met zijn of haar bureau

Desk Control App
Geheugen voor zit/sta-positie en herinneringsfunctie
De gebruiker kan met de Desk Control App het bureau natuurlijk omhoog en omlaag verstellen. Daarnaast kan de gebruiker zijn/haar favoriete zit/sta-posities definiëren en opslaan en de herinneringsfunctie gebruiken, die is inbegrepen in de app. Deze herinnert de gebruiker eraan om op te staan en van positie te veranderen terwijl hij/zij achter het bureau werkt – de gebruiker kan zijn/haar eigen intervallen kiezen of de voorgedefinieerde intervallen gebruiken. De app synchroniseert de geheugenposities die zijn opgeslagen in het Desk Panel en vice versa.
 

Geautomatiseerde aandrijving voor gebruikers van het DPG-bedieningspaneel
Als in een bureau een volledige uitvoering van een geavanceerd DPG-bedieningspaneelmodel is geïnstalleerd, dan is het mogelijk om de automatische aandrijvingsfunctie te activeren, waarmee het nóg gemakkelijker is om de hoogte van het zit-sta bureau te verstellen. Met een dubbele tik naar boven of naar beneden van de DPG stelt u het bureau in op de gewenste hoogte. Een eenvoudige aanraking op het scherm van de smartphone doet het ook - éénmaal aanraken en klaar!

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.