Nieuws 22 maart 2018

Raak vertrouwd met de Desk Control™ App

Het is nu mogelijk om uw eigen logo, uw merkkleuren en uw eigen webkoppelingen toe te voegen aan de LINAK Desk Control™ App, en daarmee de merkbekendheid te vergroten op elke plek waar uw bureaus naar toe gaan.

LINAK heeft het voor u mogelijk gemaakt om uw Desk Control™ App voor bureaus aan uw eigen wensen aan te passen. Hierdoor kunt u verkeer naar de website van uw bedrijf dirigeren en meer merkbekendheid creëren. U kunt het volgende doen met de nieuwe optie voor aanpassing van de app:

  • uw logo integreren
  • een achtergrondkleur toevoegen die in overeenstemming is met uw merk
  • webkoppelingen toevoegen om productinformatie en support-menu’s toegankelijker te maken

De Desk Control App laat de smartphone van de gebruiker werken als een fysiek bedieningspaneel met behulp van de draadloze technologie van Bluetooth®. De gebruiker kan het bureau omhoog en omlaag bewegen, vier favoriete posities voor de bureauhoogte opslaan, de herinneringsfunctie voor zitten/staan gebruiken, en de automatische aandrijvingsfunctie activeren (alleen volledige uitvoeringen)

Door het ontwerp van de Desk Control™ App aan uw wensen aan te passen, kunt u of kunnen uw klanten geselecteerde merken onder de aandacht brengen van klanten en eindgebruikers, en onmiskenbaar duidelijk maken wie het in hoogte verstelbare bureau heeft ontworpen. 

Klaar voor de start?
U zult verrast zijn om te ervaren hoe gemakkelijk het is om uw Desk Control App aan uw wensen aan te passen. Slechts enkele eenvoudige stappen en uw merk is zichtbaar voor uw klanten.
Begin door het plaatselijke kantoor van LINAK te bellen en te vertellen hoe u wilt dat uw app eruit moet zien.
Raak vertrouwd met de Desk Control App
 

Uw aangepaste app is altijd up-to-date
Wanneer wij updates toevoegen of functies toevoegen aan de standaard-Desk Control App van LINAK, krijgt u ook updates voor uw aangepaste app. Het enige wat u in principe moet doen, is de app uploaden naar uw persoonlijke AppStore- en Google-Play account – waardoor uw merkbekendheid wordt vergroot en het voor uw klanten gemakkelijker is uw app te vinden. 

Meer nieuws onderweg
LINAK zal doorgaan met de ondersteuning en ontwikkeling van de Desk Control App. Blijf daarom onze newsfeed volgen of abonneer u hierop en pas aan de onderzijde van deze pagina uw eigen feed aan uw wensen aan. Als u meer wilt weten over de Desk Control™ App in het algemeen, volg dan de webkoppelingen op deze pagina, of lees het verhaal: ‘Pas uw bureau aan met de Desk Control App voor smartphones’.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.