Nieuws 22 maart 2018

TD4+ voegt meer hefcapaciteit toe aan bedden met zware matrassen

Een variant van de dubbele actuator TD4 van LINAK voor thuisbedden creëert een extra optie. Met een hefcapaciteit van 6000 N betekent de TD4+ een uitbreiding van de TWINDRIVE® portfolio en zijn bedontwerpen met grotere en zwaardere matrassen mogelijk.

De dubbele actuatoren TD4 Standard en TD4 Advanced zijn uitgebreid met nieuwe uitvoeringen. De TD4+ Standard en de TD4+ Advanced betekenen een uitbreiding van de LINAK portfolio en stellen u in staat om het vlaggenschip onder de dubbele actuatoren te gebruiken voor zwaardere bedontwerpen. 

“De markt verandert constant en wij hebben een toenemende vraag naar een dubbele actuator voor grote bedden met zware matrassen geconstateerd. Daarom bieden wij nu de TD4+ met een grotere hefcapaciteit met behoud van de prachtige functies die wij hebben geïntroduceerd met de TD4-serie,” zegt Anne S. Møller, Product Manager, LINAK HOMELINE®.

TD4+ wordt geleverd met alle bekende TD4-functies
Zowel de TD4 Standard als de TD4 Advanced hebben een hefcapaciteit van 4500 N. Met de TD4+-uitvoeringen is dat verhoogd naar 6000 N voor de rugsteun, waardoor het mogelijk is om ook grote bedden met zware matrassen soepel te verstellen.

Verder is er niets veranderd aan de TD4. De plus-uitvoering wordt geleverd met alle bekende functies, zoals verlichting onder het bed en de mechanische nooddaalfunctie. Zoals gewoonlijk is de TD4 PVC-Free™ en uitgerust met de technologie ZERO™ van LINAK, die voor een laag energieverbruik tijdens standby zorgt. Vanwege de geïntegreerde Bluetooth®-technologie in de TD4 bieden wij ook verscheidene draadloze handbedieningen. U kunt het bed zelfs bedienen met de Bed Control App.

“De TD4+ is net zo gemakkelijk te monteren, door de universele draaibeugels op het bedframe te lassen en eenvoudigweg de twee afsluitapparaten te gebruiken om de TD4 te monteren,” zegt Anne S. Møller. “Met andere woorden: de TD4+ beschikt ook over alle prachtige functies als de originele TD4, maar het aantal opties is groter”. 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.