Nieuws 3 april 2018

Gebruik het vergelijkingsoverzicht om de juiste TD4-oplossing te zoeken

De dubbele actuator TD4 wordt geleverd in verschillende uitvoeringen. U kunt nu met een intuïtieve overzichtspresentatie de oplossing zoeken die voor uw specifieke thuisbedden de juiste is.

De productreeks van LINAK binnen comfort meubels breidt zich almaar uit. Zo ook de behoefte aan een snelle manier om onderscheid te maken tussen verschillende uitvoeringen van een product. Met de introductie van de uitvoeringen van de TD4+, die worden geleverd als TD4+ Standard en TD4+ Advanced, zou een snel overzicht handig zijn.

Dit hoofdstuk is in principe een manier om visueel antwoord te geven op vragen, zoals:

Met andere woorden: als u er niet zeker van bent welke TD4-oplossing voor u de juiste is, of welke controlebox de opties heeft die u nodig hebt, dan kan het overzicht hieronder u mogelijk helpen. 

Meer vergelijkingsoverzichten in de maak
Wij zullen meer vergelijkingsoverzichten maken waarmee onze productfuncties gemakkelijk kunnen worden vergeleken. Niet langer eindeloos bladeren in brochures om de verschillen te begrijpen tussen de uitvoeringen ‘Standard’ en ‘Advanced’ – in dit geval de TD4.

Hier volgt een overzicht dat alle huidige uitvoeringen van de dubbele actuator TD4 bestrijkt. Wij hopen dat u dit bruikbaar vindt.

 
Vergelijkingsoverzicht TD4+
 

Ga naar de specifieke productbeschrijving voor alle vergelijkingsoverzichten die voor een product relevant zijn.

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.