Nieuws 20 april 2018

Twee nieuwe controleboxen maken de CO Box-serie compleet

Met de introductie van de CO41 en de CO71 heeft LINAK in combinatie met de bestaande CO61 het controleboxplatform compleet gemaakt; het is nu voor de OEM gemakkelijker een controlebox te kiezen met de juiste combinatie van functies; een nieuwe serie producten met een overvloed aan mogelijkheden.

De controleboxen worden geïntroduceerd met de nieuwe LINAK standaard, de nieuwe IPX6 Washable DURA™, wat inhoudt dat het product is beschermd tegen water en aanzienlijk meer dan de huidige norm voorschrijft in de machine kan worden gewassen.

Kracht, meerdere opties en gemakkelijke montage
De CO61 en CO41 zijn controleboxen op basis van OpenBus™ met vier kanalen plus intuïtief kabelmanagement en zijn ontworpen voor programmeerbare actuatorsystemen, wat meerdere gemakkelijke montageopties mogelijk maakt.
De CO41 is uitgerust met 120 W SMPS, terwijl de CO61 is uitgerust met 200 W SMPS, wat beide controleboxen veelzijdig maakt voor een breed scala aan toepassingen die worden gemaakt door fabrikanten van ziekenhuis- en zorgproducten. 
De CO71 wordt geleverd met een 350 W SMPS en met de technologie Bluetooth®, gereed voor werking met CO-Link™. Door een andere controlebox en daardoor tweemaal zoveel kanalen toe te voegen, krijgt u extra vermogen; allemaal geregeld met slechts één handbediening. 

Perfect voor de analoge setup
Het controleboxplatform omvat ook de CA30 en de CA40 – ook met IPX6 Washable DURA™, beveiliging tegen kortsluiting, en met innovatief kabelmanagement evenals universele spanningsinvoer. Beide zijn compact en licht van gewicht terwijl gebruikers beschikken over een veelheid aan montageopties.

Met één gemakkelijke handeling kan de inventieve beugeloplossing van de boxen in diverse richtingen worden gemonteerd. En alle controleboxen in het nieuwe platform kunnen gemakkelijk worden uitgerust met een batterij-backup als dat in bepaalde gebieden nodig is. En het belangrijkste is dat deze combinatie van functies de nieuwe norm bij LINAK is.

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.