Nieuws 23 april 2018

Verken de flexibiliteit van bureau-ontwerpen met de nieuwe montagebeugels voor benchwerkplekken.

Wordt geleverd als een optionele standaardfunctie. Nieuwe montagebeugeloplossing van LINAK voor hefkolommen van DESKLIFT® maken de bouw van zit/sta-benchwerkplekken veel gemakkelijker. De optie bestrijkt kolommen met rechthoekige of vierkante profielen.

Zit/sta-benchwerkplekken worden steeds populairder. LINAK biedt daarom nu een standaardoplossing voor deze toepassingen: Hefkolommen van LINAK met rechthoekige en vierkante profielen zijn optioneel verkrijgbaar met een montagebeugel voor bench werkplekken. Daarom kunnen nu de hefkolommen worden geleverd die zijn geoptimaliseerd voor het bouwen van benchwerkplekken. 

Diverse ontwerpmogelijkheden
Met een keuze uit vijf hefkolommen is er een overvloed aan ontwerpopties voor het bouwen van moderne benchwerkplekken mogelijk. De montagebeugel is verkrijgbaar voor:

  • Motorhuiskolommen met een rechthoekig profiel DL5 (tweetraps), DL6 (drietraps) of een vierkant profiel DL19
  • Inline kolommen met een rechthoekig profiel DL12 of een vierkant profiel DL17

Montagebeugel voor een flexibel benchontwerp
De montagebeugel zorgt voor een gemakkelijke integratie in diverse benchwerkplekken, wat inhoudt dat u uw eigen benchverbindingsbalk rechtstreeks kunt aansluiten op de montagebeugel. Met de voorgeboorde montage-openingen krijgt u de volledige flexibiliteit om uw eigen unieke benchontwerp te creëren en kunt u dit gemakkelijk combineren met de welbekende hefkolommen van LINAK.  

Ontdek het productprogramma van LINAK
Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van elektrische lineaire actuatortechnologie heeft LINAK de norm gesteld voor elektrische, in hoogte verstelbare bureaus en beschikken wij over het breedste productprogramma van de kantoormeubelmarkt. 

Bezoek de productenportfolio van DESKLINE® om de complete reeks hoogwaardige oplossingen van LINAK te ontdekken.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.