Nieuws 25 april 2018

Nóg meer besturing met de Bed Control App

Een nieuwe update van de Bed Control App omvat de optie om nek- en voetafstelling of een massagefunctie te regelen. Er is ook een activeringsinstructie waarmee de gebruiker met een paar eenvoudige stappen wordt begeleid bij het instellen van de app.

Het instellen en koppelen van een thuisbed dat is uitgerust met motors van LINAK, is met deze update niet alleen heel gemakkelijk, maar het is ook mogelijk om via uw mobiele apparaat hiermee de nek en voet te verstellen. Een update van de LINAK Bed Control App verandert uw mobiele apparaat in een volledig functionele handbediening met allerlei mogelijkheden, van geheugen, verlichting onder het bed en massage tot niet minder dan vier verstellingen. Met andere woorden: met deze update is de app geschikt voor zowel eenvoudige als geavanceerde actuatoroplossingen voor thuisbedden die zijn uitgerust met Bluetooth®.

Bereik de perfectie van de positie met een smartphone
Door een derde of vierde actuator toe te voegen aan uw thuisbed, kunt u niet alleen uw smart device gebruiken om rug of been te verstellen, maar ook de voeten en nek. De app maakt dit nu mogelijk en stelt de gebruiker in staat de posities die in het geheugen zijn opgeslagen, nog verder te personaliseren.

Doe uw voordeel met een gemakkelijke activering en intuïtieve interactie
Zodra de Bed Control App voor de eerste keer is geopend, wordt via een eenvoudige en uiterste intuïtieve gids de gebruiker begeleid bij het koppelen en instellen van de app om het verstelbare bed te kunnen bedienen – met een paar stappen is de app gereed.

De gids vraagt hoeveel actuatoren er in het bed aanwezig zijn en of het bed is uitgerust met een massagefunctie. Zodra alles is ingesteld, toont de app alleen de benodigde functies. Het is altijd mogelijk om de instellingen, indien nodig, later te wijzigen.

Als het bed uitgerust is met massage, kan de gebruiker zich hierop instellen, het massagemenu openen en de intensiteit en het massageprogramma afstemmen op zijn of haar specifieke wensen.

Productpagina Bed Control App
 

Aanpassing van de Bed Control App

Raak vertrouwd met de Desk Control App van LINAK
Voeg uw bedrijfsnaamtoe aan de app stores en via de app komt uw naam in de display. Het is nu mogelijk om via de Bed Control App uw bedrijfsidentiteit te laten zien en uw merkbekendheid te vergroten met uw logo, kleuren en webkoppelingen.

Ontdek meer over de aanpassingsmogelijkheden. 

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.