Nieuws 30 april 2018

Met de Software Development Kit kunt u uw eigen bureau-app aan uw persoonlijke wensen aanpassen

Met een fonkelnieuwe LINAK Software Development Kit (SDK) wordt het voor fabrikanten van bureaus gemakkelijk gemaakt om hun eigen app met unieke functies te ontwerpen.

LINAK heeft een Software Development Kit (SDK) geïntroduceerd waarmee fabrikanten van bureaus een app-ervaring kunnen ontwerpen die in overeenstemming is met de producten van LINAK. De SDK is zo ontworpen en getest dat deze voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van LINAK op het gebied van digitale functies.

Aanpassing van Desk Control™ Apps voor smartphones is al mogelijk binnen de Desk Control™ serie van LINAK. U kunt nu een stap verder gaan! Met de SDK ontwikkelt u uw eigen app, voegt u extra functies toe aan de Desk Control™ oplossingen, wijzigt u functies, en kunt u nog veel meer. Alles wat u nodig hebt is een goed idee – LINAK levert het basisgereedschap.

Bied op maat gemaakte apps voor uw bureaus
Het gebruik van smartphone-apps is wereldwijd voor veel mensen onderdeel geworden van het dagelijks leven. LINAK heeft een jarenlange ervaring met het ontwikkelen van apps en het werken met de draadloze technologie Bluetooth® voor bureau-oplossingen.

SDK gaat nog een stap verder. Hiermee kunt u beginnen met app-ontwikkeling en de beste communicatie tot stand brengen tussen de adapters van LINAK en bedieningspanelen die de technologie Bluetooth® gebruiken.

Op basis van de LINAK SDK kunt u voor uw klanten nu uw eigen op maat gemaakte ervaring bouwen.

Met de Software Development Kit kunt u uw eigen bureau-app aan uw persoonlijke wensen aanpassen
 

LINAK helpt u op weg met uw unieke app
De LINAK Software Development Kit is een softwarepakket dat uit een installatiebestand bestaat met een bibliotheek met opdrachten om te communiceren met de bureauproducten van LINAK. Dit pakket wordt ook geleverd met een documentatiepakket met een gebruikershandleiding en een referentiebibliotheek.

Wij hebben het gemakkelijk voor u gemaakt om u te onderscheiden van de rest, en de Software Development Kit van LINAK is natuurlijk verkrijgbaar voor zowel Apple iOS als Google Android. 

Verken de digitale oplossingen van LINAK voor bureaus
LINAK heeft de oplossing voor u, of u nu kiest voor de Software Development Kit om uw unieke app te bouwen of voor de Standard of Customised Desk Control App van LINAK. Speel de video af om meer te ontdekken over onze drie digitale oplossingen.  

Als u meer wilt weten over de diverse digitale producten van LINAK, waaronder de SDK, of als u een idee door ons wilt laten uitvoeren, neem dan contact op met het kantoor van LINAK in uw regio.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

– Wij zijn geen orakel, maar we zijn wel experts in actuatortechnologie. Vraag ons gerust alles wat u hierover wilt weten.